Σάββατο 27 Μαΐου 2017

ΝΟΔΕ : Από τον Βασίλη Λεβέντη παίρνεις ¨¨γραμμή ¨¨ ..Κώστα μου ???


Το γράψαμε πολλές φορές οτι στο  Σερραίικο γαλάζιο
βασίλειο της Δανιμαρκίας  κάτι δεν πάει καλά . Και δυστυχώς για αυτούς κάνουν οτι μπορούν για να μας επιβεβαιώνουν καθημερινά .Στην εκπομπή των Λυριτζή και Οικονόμου στον ΣΚΑΙ φιλοξενήθηκε την Πέμπτη ο Σερραίος βουλευτής της ΝΔ κ Κώστας Καραμανλής ο οποίος δήλωσε  
<<<“Αν ο πρωθυπουργός δεν μπορεί να διαπραγματευθεί και θέλει συναίνεση, μπορεί κάλλιστα να παραιτηθεί. Και να πάμε στη Βουλή και να βγάλουμε έναν άλλον πρωθυπουργό, αυτό έχει γίνει στο παρελθόν, είπε χαρακτηριστικά, για να προσθέσει πως “όταν θες συναίνεση, πρέπει να κάνεις κι εσύ ένα βήμα πίσω>>.
Κόντρα στην επίσημη θέση του κόμματος της ΝΔ που ζητάει εκλογές ( να πούμε όμως μετά από λίγες ώρες ο βουλευτής ανασκεύασε )
Οι δηλώσεις του νεαρού βουλευτή μπορεί να είναι κόντρα στην επίσημη θέση της ΝΔ αλλά ταυτίζονται πλήρως με τις θέσεις του Βασίλη Λεβέντη ο οποίος πολλές φορές  ζήτησε τόσο από την κυβέρνηση όσο και από τις δυνάμεις της αξιωματικής αντιπολίτευσης να συστρατευθούν και να σχηματίσουν οικουμενική κυβέρνηση μέσα από αυτή τη βουλή ( χωρίς εκλογές )  προκειμένου να ανακτήσει την αξιοπιστία της η χώρα και αρθεί το αδιέξοδο στο οποίο έχει περιέλθει. 

Και αναρωτιέμαι Γραμμή από τον Λεβέντη παίρνεις Κώστα μου ???




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.