Πέμπτη 30 Μαρτίου 2017

Σέρρες : Συνεχίζεται η Εθελοντική Αιμοδοσία Συλλόγου Εκπαιδευτικών

Αποτέλεσμα εικόνας για ΑΙΜΟΔΟΣΙΑΣτην κοινωνία του ατομικισμού, η αγάπη για το
συνάνθρωπο έχει χαθεί. Φωτεινή εξαίρεση αποτελεί ο εθελοντισμός και ιδιαίτερα των ανθρώπων που προσφέρουν αίμα προκειμένου να σώσουν ζωές.
Η εθελοντική αιμοδοσία είναι μια πρωτοβουλία σωτήρια, καθοριστική για τη ζωή, μια πράξη προσφοράς για το συνάδελφό μας, τον συνάνθρωπό μας που την έχει ανάγκη. Το αίμα ούτε παράγεται ούτε αγοράζεται. Μόνο προσφέρεται. Είναι ζήτημα ζωής.
Ο Σύλλογος Εκπ/κων Α/θμιας Εκπ/σης Π.Ε. Σερρών διοργανώνει αιμοδοσία στο Γενικό Νοσοκομείο Σερρών από τις 27 έως τις 31 Μαρτίου 2017 και τις ώρες 9π.μ. μέχρι 12 το μεσημέρι. Παρακαλούμε τα μέλη μας μιας και οι ανάγκες ενός τόσο μεγάλου Συλλόγου είναι συνεχώς μεγαλύτερες να δείξουν την ανάλογη ευαισθησία.
Σημείωση: Οι συνάδελφοι δικαιούνται εκτός της ημέρας αιμοδοσίας και άλλες δύο μέρες άδεια.
Παρακαλούμε τους Δ/ντες-Δ/ντριες και Προϊσταμένες- Πρ/νους των σχολικών μονάδων να μεταφέρουν την ανακοίνωση στους συλλόγους διδασκόντων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.