Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2016

Θόδωρος Καστρινός . Ποιος θα μας φυλάξει άραγε, από τέτοιους "πολιτικούς άνδρες"; Ποιος; ο λαός!;;;

Την περίφημη απάντηση του Πέτρου Αγγελίδη στον δημοτικό σύμβουλο Δημήτρη Γιαννακίδη κατα την
χθεσινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου σχολιάζει με ιδιαίτερα δηκτικό τρόπο το στέλεχος της ΔΙΑΒΑΣΗΣ ΠΕΖΩΝ κ Θόδωρος Καστρινός 

Διαβάστε τι έγραψε ο κ Καστρινός 
"παπαρολογίες" χαρακτήρισε ο Δήμαρχος Σερρών κ. Αγγελίδης τις επιφυλάξεις που διατύπωσε, για την διαδικασία του απολογισμού της δημοτικής αρχής, ο δημοτικός σύμβουλος της ΔΙΑΒΑΣΗΣ ΠΕΖΩΝ, Δημήτρης Γιαννακίδης, στο δημοτικό συμβούλιο που είναι ακόμη σε εξέλιξη.
"Οίησις ακάθαρτον φύσει εστίν", 
(Οἴησις : έπαρση, αλαζονεία).
«Αν βρεις άνθρωπο που έχει μεγάλη ιδέα για τον εαυτό του, να είσαι βέβαιος πως αυτή είναι η μόνη μεγάλη ιδέα που πέρασε από το νου του», μου είχε πει κάποτε ένας σοφός δάσκαλος μου.
Ποια είναι η αιτία της αλαζονείας;
Μπορούμε να απαριθμήσουμε αρκετές, όπως αμορφωσιά, έλλειψη τακτ, ανωριμότητα, αίσθηση μεγαλείου, ανάγκη επιδοκιμασίας, χαμηλή αυτοεκτίμηση, ανασφάλεια.
Υπάρχει και η παθολογική πλευρά της αλαζονείας που εμφανίζεται στη ναρκισσιστική διαταραχή προσωπικότητας. Όποιος πάσχει από αυτή τη διαταραχή, έχει μεγαλειώδη αίσθηση σπουδαιότητας για τον εαυτό του, πιστεύει ότι είναι ξεχωριστό άτομο και μπορεί να επικοινωνήσει μόνο με ξεχωριστά άτομα και όχι με τους κοινούς ανθρώπους, έχει επίσης ανάγκη από θαυμασμό και μια αίσθηση ότι τα δικά του δικαιώματα είναι περισσότερα από των άλλων.
Ποιος θα μας φυλάξει άραγε, από τέτοιους "πολιτικούς άνδρες";
Ποιος; ο λαός!;;;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.