Σάββατο 3 Αυγούστου 2024

Ορφέας Ν.Σκοπού: Ο Σταύρος Ιωσηφίδης νεος προπονητης

 





Μετά την ανακοίνωση επαναδραστηριοποίησης του τμήματος μπάσκετ το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Ορφέα Νέου Σκοπού ξεκινά την οργάνωση των τμημάτων ανακοινώνοντας την πρόσληψη του Σταύρου Ιωσηφίδη για την θέση του προπονητή και του Τάσου Φραγκούλη ως γυμναστή και βασικού παίκτη της ανδρικής ομάδας, που θα αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της ΕΚΑΣΑΜΑΘ.

Αναλυτικά οι δύο ανακοινώσεις του Ορφέα Νέου Σκοπού αναφέρουν:

 

Σταύρος Ιωσηφίδης στο τιμόνι του Ορφέα

Ο Ορφέας Ν. Σκοπού βρίσκεται στην ιδιαιτερα ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη συνεργασίας με τον προπονητή Σταύρο Ιωσηφίδη! Ο πολυπειρος Σερραίος τεχνικός που στο παρελθόν έχει φορέσει την φανέλα του Συλλόγου μας ως παίχτης θα αναλάβει χρέη Head Coach στο ανδρικό τμήμα της ομάδας μας.

Ιωσηφίδης Νέος Σκοπός n removebg preview

ΣΤΑΎΡΟ Stavros Iosifidis WELCOME BACK!

Το βιογραφικό του νέου προπονητή της ομαδας μας:

  • Γεννήθηκε στις Σέρρες το 1982
  • Μέλος του Συνδέσμου Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης ( Σ.Ε.Π.Κ.)
  • Κάτοχος διπλώματος προπονητή καλαθοσφαίρισης Γ’ κατηγορίας
  • Την περίοδο 2017-2018 προπονητής της παιδικής ομάδας του ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΥ ΚΡΙ-ΚΡΙ και βοηθός προπονητή στην εφηβική και ανδρική ομάδα δίπλα στον Φώτη Κοκολιό
  • Την περίοδο 2018-2019 προπονητής της εφηβικής ομάδας και βοηθός προπονητή στο παιδικό τμήμα στο πλάι του Κώστα Μάρκου και στο ανδρικό δίπλα στον Φώτη Κοκολιό. Τόσο η παιδική όσο και η εφηβική ομάδα συμμετείχε στο final 4 της Ε.ΚΑ.Σ.Α.ΜΑ.Θ. ενώ η ανδρική ομάδα κατέκτησε το πρωτάθλημα και την άνοδο στην Γ’ εθνική κατηγορία καθώς και το Κύπελλο «Τάσος Χαραλαμπίδης» της Ε.ΚΑ.Σ.Α.ΜΑ.Θ.
  • Την περίοδο 2019-2020 προπονητής της ανδρικής και εφηβικής ομάδας της ΑΕΣ στο πρωτάθλημα της ΕΚΑ.Σ.Α.ΜΑ.Θ. και βοηθός του Ραδή Θεοδωρίδη στον ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟ ΚΡΙ-ΚΡΙ ο οποίος προβιβάστηκε στην Β’ εθνική κατηγορία
  • Την περίοδο 2020-2021 προπονητικό δίδυμο με τον Φώτη Κοκολιό σε όλα τα αγωνιστικά τμήματα της Α.Ε.Σ. σε μια χρονιά που διακόπηκε λόγω Covid

Τάσος Φραγκούλης: Γυμναστής και παίκτης!

Προσηλωμένος στο πλάνο του ο Ορφέας Νέου Σκοπού εντάσσει στο δυναμικό του τον Αναστάσιο Φραγκούλη ο οποίος αναλαμβάνει γυμναστής όλων των τμημάτων φροντίζοντας για την ενδυνάμωση καθώς και την σωστή διατροφή αυτών! Επίσης θα αποτελέσει και βασικό κομμάτι της ομάδας του ανδρικού, της προσπάθειας που θα κάνει στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της.

Φραγκούλης nl2 Ρουπελ ΣΑΝΤΑ 84 74 2046 removebg preview

Welcome Τάσο!

Αναλυτικά το βιογραφικό του νέου παίκτη/γυμναστή μας:

  • Γεννήθηκε στις Σέρρες το 1999.
  • Ειναι απόφοιτος του ΤΕΦΑΑ Σερρών και κάτοχος Μεταπτυχιακού τιτλου στην Κινησιολογία.
  • Ως παίχτης έχει αγωνιστεί στους Πανσερραϊκό(2017-2019), Ίκαρους Σερρών (2019-2021) και μέχρι πριν από λίγους μήνες αγωνιζόταν στην Γ’ Εθνική για λογαριασμό του Ρουπελ Σιδηροκάστρου.
  • Έχει αναλάβει χρέη προπονητή σε Πανσερραϊκό και Ικάρους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.