Κυριακή 28 Ιουλίου 2024

SEREXPO 2024: Ποιοι καλλιτέχνες θα ανέβουν στη Μουσική Σκηνή

 


 

 

Σύμφωνα με τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Σερρών Αθανάσιο Μαλλιαρά, ο Κωστής Μαραβέγιας , Νίκος Ζωϊδάκης και Χρήστος Δάντης περιλαμβάνονται στο πρόγραμμα των καθημερινών μεγάλων συναυλιών της φετινής  SEREXPO (18-22/9).

Εντός των ημερών αναμένεται να ανακοινωθούν και τα ονόματα δυο ακόμη καλλιτεχνών που θα «ντύσουν» μουσικά τις πέντε συνολικά νύχτες που διαρκεί η SEREXPO. Οι συναυλίες με κορυφαία ονόματα του καλλιτεχνικού χώρου, αποτελούν επίσης σημαντικό κομμάτι προσέλκυσης χιλιάδων επισκεπτών στη SEREXPO, του κορυφαίου επιχειρηματικού γεγονότος της ευρύτερης περιοχής, που έχει τη διοργανωτική σφραγίδα του Επιμελητηρίου Σερρών.

Μνημόνιο Συνεργασίας με τη ΔΕΘ-HELEXPO
Για πρώτη φορά η SEREXPO τίθεται υπό την αιγίδα της ΔΕΘ- HELEXPO και αρχίζει ουσιαστικά μία πιο στενή συνεργασία μεταξύ των δύο φορέων. Όλοι οι άξονες συνεργειών θα συμπεριλαμβάνονται στο Μνημόνιο Συνεργασίας, το οποίο θα υπογράψουν την Δευτέρα 29 Ιουλίου, στις 12.30 στο γραφείο του Προέδρου του Επιμελητηρίου Σερρών, ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΔΕΘ-HELEXPO Κυριάκος Ποζιρκίδης και ο Πρόεδρος του ΕΒΕΣ Αθανάσιος Μαλλιαράς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.