Τετάρτη 24 Ιουλίου 2024

ΠΕ Σερρών : Ολοκληρώθηκε η δημιουργία του επίσημου ιστότοπου τουρισμού

 

 




Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η δράση για τη δημιουργία του επίσημου ιστότοπου τουρισμού της Περιφερειακής Ενότητας Σερρών experienceserres.gr
* * * * * * * * * *
Ο επίσημος ιστότοπος της Περιφερειακής Ενότητας Σερρών, αποτέλεσμα της πρωτοβουλίας του Αντιπεριφερειάρχη Σερρών Παναγιώτης Θ. Σπυρόπουλος είναι γεγονός!
Ο Παναγιώτης Σπυρόπουλος δήλωσε “η νέα αυτή εφαρμογή αναβαθμίζει την παρουσία της ΠΕ Σερρών στον τουριστικό χάρτη της χώρας, δίνοντας τη δυνατότητα σε κάθε ενδιαφερόμενο, όπου κι αν βρίσκεται, να γνωρίσει το πλούσιο και σπάνιο τουριστικό απόθεμα του τόπου μας, με τρόπο σύγχρονο και εύχρηστο. Έτσι, παραμένουμε πιστοί στον πάγιο στόχο μας που είναι η διεύρυνση της τουριστικής προβολής του νομού μας και κατά συνέπεια η ολοένα και μεγαλύτερη επισκεψιμότητά του και τις τέσσερις εποχές του χρόνου.”
Σκανάρετε το QR code μας και περιηγηθείτε στις αμέτρητες ομορφιές του νομού μας, μέσα από τον διαδραστικό χάρτη, τα τελευταίας τεχνολογίας κι αισθητικής videos, τις φωτογραφίες και τα επιλεγμένα πληροφοριακά κείμενα, όλα σε ελληνικά και αγγλικά.
Ή απλά πληκτρολογείστε: www.experienceserres.gr
Και μετά, πείτε το και στους φίλους σας εντός και εκτός νομού!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.