Δευτέρα 22 Ιουλίου 2024

ΜΓΣ Πανσερραϊκός: Διπλό Πανελλήνιο ρεκόρ από την Πυρίλη

 





Ο Νίκος Παπαθεοδώρου του Ηλυσιακού, η Δέσποινα Πυρίλη του Πανσερραϊκού και ο Ευάγγελος-Εφραίμ Ντούμας του Ολυμπιακού, σημείωσαν πανελλήνια ρεκόρ στη σημερινή (20/7) δεύτερη ημέρα του πανελλήνιου πρωταθλήματος Κολύμβησης Παίδων-Κορασίδων, Παμπαίδων-Παγκορασίδων Α-Β’ κατηγορίας που διεξάγεται στο ΟΑΚΑ.

Στα 50μ ύπτιο ο Παπαθεοδώρου με επίδοση 26.17 σημείωσε πανελλήνιο ρεκόρ παίδων που ανήκε εδώ και 12 χρόνια στον Απόστολο Χρήστου με 26.21 από τις 11/7/2012.

 

Η Πυρίλη με 28.51 στα 50μ ύπτιο επίσης, πέτυχε διπλό πανελλήνιο ρεκόρ κορασίδων και νεανίδων. Είπε:

«Είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένη, μου άρεσε πολύ η κούρσα μου. Ήταν μια πολύ δύσκολη χρονιά για εμένα καθώς έχουμε το θέμα με το κολυμβητήριο, αλλά συνεχώς βελτιώνομαι, κάνω ρεκόρ, με σκληρή προπόνηση και καθημερινές μετακινήσεις σε κολυμβητήρια για προπόνηση».

Ρεκόρ παίδων με χρόνο 28.20 στα 50μ πρόσθιο σημείωσε ο Ντούμας, λίγα 24ωρα πριν ανέβει στο αεροπλάνο με την υπόλοιπη αποστολή για να λάβει μέρος στου; Ολυμπιακούς Αγώνες «Παρίσι 2024». Στα 16 του χρόνια που θα κλείσει μάλιστα στις 26/7, ημέρα της Τελετής Έναρξης, ο «Βενιαμίν» της ελληνικής αποστολής.

Τους αγώνες παρακολούθησαν και χειροκρότησαν τις προσπάθειες όλων των παιδιών, ο πρόεδρος της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδας, Κυριάκος Γιαννόπουλος, ο Α’ Αντιπρόεδρος, Γιώργος Αφρουδάκης, , η Γ’ Αντιπρόεδρος, Αλεξία Μαρίνη, ο Ταμίας, Γιώργος Κατσαντώνης, το μέλος του δ.σ., έφορος κολύμβησης και εκπρόσωπος της ΚΟΕ στην ΕΟΕ, Νίκος Ξυλούρης.

 

 https://www.serrespost.gr/

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.