Δευτέρα 15 Ιουλίου 2024

Ψίθυρος πάνω απο την Λιμνούπολη : Έφαγε πόρτα πρώην δήμαρχος

 


 

 

 Κόκκινη κλωστή δεμένη, στην ανέμη τυλιγμένη. Δώσε κλώτσο να γυρίσει, παραμύθι ν' αρχινήσει

 

Δύσκολοι εποχή στην Λιμνουπολη για πρώην δημάρχους . Σύμφωνα με το νέο παραμύθι του σμπίρου , σε δήμο της Λιμνουπολης μετά το πέρας της συνεδρίασης του δημοτικου συμβουλίου .Πρώην δήμαρχος και επικεφαλης της αντιπολίτευσης ζήτησε από τους δημοτικούς συμβουλους της παράταξης του να οργανωθούν και μετά τον Δεκαπενταυγουστο να αρχίσουν σε τακτά χρονικά διαστήματα να συγκεντρώνονται ώστε να υπάρχει αυστηρός έλεγχος της δημοτικής αρχής και οργανωμένη αντιπολίτευση .Μετά από κάποια δευτερόλεπτα αμηχανίας τον λόγο πήρε δημοτικός σύμβουλος ο οποίος αφού τόνισε οτι μιλάει εξ ονόματος ολων .Έκανε γνωστο στον πρώην δήμαρχο οτι θεωρουν οτι ο κύκλος του έκλεισε στην αυτοδιοίκηση . Και ουδείς εκ των παρόντων πρόκειται να τον ακολουθήσει στις εκλογές του 2028

 

 

 Το παρόν αποτελεί προϊόν μυθοπλασίας.Οποιαδήποτε ομοιότητα με πρόσωπα και καταστάσεις είναι συμπτωματική και δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.