Πέμπτη 11 Ιουλίου 2024

Σερρες : Είπε το μυστικό ..έχασε το θησαυρό

 


 

 

Είχε την πληροφορία για ένα μεγάλο θησαυρό αλλά δυστυχώς έκανε το λάθος να πει το μυστικό του σε συγχωριανό του με αποτέλεσμα να χάσει όπως υποστηρίζει ο ίδιος τα 200 κιλά χρυσού μέσα από τα χέρια του. Ο λόγος για τον κύριο Ιωάννη Κεσιδη από το Χριστός ο οποίος είχε μια πληροφορία από ένα Βούλγαρο πως υπήρχε θησαυρός αμύθητης αξίας στο χωριό Ακριτοχώρι του Δήμου Σιντικής και πιο συγκεκριμένα κάτω από ένα δέντρο. Χρήματα που βρισκόταν εκεί από την περίοδο του 1912-1913.

Ο κ. Γιάννης υποστηρίζει πως είχε όλα τα έγγραφα έτοιμα για να κάνει την ανασκαφή, αλλά ο Δήμος δεν του έδωσε την άδεια, και αυτό επί θητείας Φώτη Δομουχτσίδη. Ο κύριος Κεσσίδης αναφέρει πως έκανε το λάθος να πει το μυστικό του σε ένα συγχωριανό του , και τώρα πια που ήθελε να ξανακάνει   όλες τις διαδικασίες ώστε να κάνει την ανασκαφή διαπίστωσε , πως τον είχαν προλάβει άλλοι, μάλιστα μεταξύ τους είχε γίνει και ένα ιδιωτικό συμφωνητικό για το πώς θα μοιραστούν το χρυσό.

Και γιατί λοιπόν μιλά τώρα ο κύριος Κεσίδης;

Γιατί όπως λέει, ο πληροφοριοδότη του από την Βουλγαρία, του ζητά χρήματα για ένα θησαυρό που ο ίδιος δεν βρήκε ποτέ. Μάλιστα ο ίδιος φοβάται ακόμη και για την ζωή του.

Δείτε περισσότερα στο βίντεο του ΔΙΚΤΥΟ τηλεόραση

 


 

1 σχόλιο:

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.