Δευτέρα 8 Ιουλίου 2024

Το ερώτημα της ημέρας : Θα προλάβουν ???

 


 

 Καλοκαίρι έχουμε στον μήνα Ιούλιο βρισκόμαστε και να ζητήσουμε α μάθουμε αν υπάρχουν στα σκαριά κάποιες σκέψεις για την Π[ΟΛΙΤΕΙΑ ΤΩΝ ΕΥΧΩΝ μάλλον θα ειναι υπερβολή. Όμως τα προηγούμενα χρονια η δημοτική αρχη των Συμμάχων ειχε δεχθεί κριτική από τωρινούς δημοτικούς συμβούλους των ΕΝΤΟΣ για έλλειψη προγραμματισμού για δουλειές της τελευταίας στιγμής κ.λ.π . Φαίνεται μαλλον οτι η τωρινή δημοτική αρχη θεωρεί οτι μέχρι τις αρχές Δεκεμβρίου υπάρχει άφθονος χρόνος .

Έτσι για την ιστορια μια σημαντική λεπτομέρεια. Στα 3.5 από τα 4 χρονια της Συμμαχίας την ευθύνη είχε η κ Παλάζη ως πρόεδρος της ΚΕΔΗΣ , φέτος την ευθύνη έχει και πάλι η κ Παλαζη ως αντιδήμαρχος πολιτισμου

4 σχόλια:

  1. Τρέχει και δεν φτάνει η κ. Παλάζη αμάν πια την φάγατε εσείς του ΣέρρεςΜπομπ. Ξέρετε έχει πολλές αρμοδιότητες. Με την εμπειρία της βοηθάει συνεχώς και τα νέα άτομα του συνδυασμού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τρέχει και δεν φτάνει η κ. Παλάζη αμάν πια την φάγατε εσείς του ΣέρρεςΜπομπ. Ξέρετε έχει πολλές αρμοδιότητες. Με την εμπειρία της βοηθάει συνεχώς και τα νέα άτομα του συνδυασμού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το πιο μακρύ χέρι του δήμου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. κελεπούρι από σκατά.Έχει τον κουμπάρο στο serresbomb που την προστατεύει χρόνια τώρα.Γυρολόγος γνωστός.ποιος ασχολείται στους Εντός με τη γριά;ουδείς.τη δουλειά τους την κάνανε.και αυτή θα συνεχίσει να δουλεύει τους Σερραίους

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.