Σάββατο 13 Ιουλίου 2024

Δήμος Σερρών : Μια δικαιολογία άκρως ανόητη

 


 

 Κείμενο : Λευτέρης Μαραγκάκης

 Οι προηγούμενες δημοτικές θητείες φρόντιζαν τουλάχιστον τρεις με τέσσερις φορές το χρόνο να καθαρίζουν τους κοινούς χώρους της πόλης από τα ξερά χόρτα (άκρως επικίνδυνα για φωτιά). (Αντιπαρέρχομαι τον λόφο του Κουλά που παραμένει σε χειρότερη κατάσταση, αν και όπως έμαθα εγκρίθηκε κονδύλιο 170.000 ευρώ περίπου για τον καθαρισμό του), Η παρούσα δημοτική αρχή, αν και επανειλημμένα ειδοποιήθηκε, καθεύδει. Η δικαιολογία της. ότι η σύμβαση με τον ιδιώτη έχει λήξει στο τέλος του 2023 και δεν έχει γίνει νέα, είναι άκρως ανόητη και περιποιεί στις αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου (λέγε με Βαρβάρα Μητλιάγκα), αρνητικά και μόνο σχόλια. Κυρία Δήμαρχε συγνώμη για την δημοσίευση αλλά βαρέθηκα να ενοχλώ τις Υπηρεσίες σας.


 


1 σχόλιο:

  1. παντε και λευκωνα να δειτε ...μονο τα χορτα μπροστα απο το σπιτι του προεδρου τουτ χωριου κοβουνε και αυτα κατα τις 0600 το πρωι να μην δουνε το χωριο .... ξεφτιλες ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.