Παρασκευή 12 Ιουλίου 2024

Ψίθυρος πάνω από την Λιμνουπολη : Βαριά η καλογερική

 

 



 Κόκκινη κλωστή δεμένη, στην ανέμη τυλιγμένη. Δώσε κλώτσο να γυρίσει, παραμύθι ν' αρχινήσει

 

 

 

Στην μυθική Λιμνουπολη , τελικά τα πέντε χρονια που μεσολαβούν ανάμεσα σε δυο αυτοδιοικητικες εκλογές ειναι πολλά .Και αν  η θητεία η προηγούμενη έχει συνδυαστεί με την θεση ευθύνης και όλων των προνομίων οικονομικών και λοιπών που προσφέρει .Τότε ειναι δύσκολο να συνηθίσεις να είσαι στον πάγκο αναμένοντας πότε θα περάσουν τα χρονια. Ώστε να ξαναδοκιμάσεις την τύχη σου ελπίζοντας οτι ο κυρίαρχος λαός και θα σε εκλέξει αλλά θα εκλέξει και την παράταξη σου .

 

 

Σε δήμο της Λιμνουπολης λοιπόν επειδη έπεσε πείνα και σύνδρομο στέρησης εξουσίας  .Κάποιοι από την αντιπολίτευση άρχισαν να ρίχνουν γέφυρες προς την συμπολίτευση .Προσφέροντας την σιωπή τους με αντάλλαγμα την παροχή κάποιων οικονομικών μπόνους .Πάντα υπάρχει τρόπος ,εξάλλου γιατι υπάρχουν και οι παρένθετες απευθείας αναθέσεις . Η πλευρα της δημοτικης αρχής δεν ειναι αρνητική αφου βλέπει οτι το να κάνει το κέφι δημοτικου συμβούλου της αντιπολίτευσης . Έπιασε τοπο αφου βάζει πλατη κάθε φορα που το καρο κολλάει. Ήδη εξετάζονται ακομη δυο περιπτώσεις για τις; οποιες θα υπάρξει απόφαση τις επόμενες ημέρες

 Το παρόν αποτελεί προϊόν μυθοπλασίας.Οποιαδήποτε ομοιότητα με πρόσωπα και καταστάσεις είναι συμπτωματική και δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα.

 

1 σχόλιο:

  1. Αυτοί θα χρειαστούν ολόκληρη την αντιπολίτευση για να καλύψουν την διαφάνεια τους. Χορό κάνουν οι Θεσσαλονικείς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.