Κυριακή 7 Ιουλίου 2024

Δήμος Εμμανουήλ Παππά : Αρνητικός ο Τσουκαλος για την επιχορήγηση στην αερολέσχη

 


 

Η δημοτική επιτροπή του δήμος Εμμανουηλ Παππα ενέκρινε   την επιχορήγηση της ΑΕΡΟΛΕΣΧΗΣ ΣΕΡΡΩΝ, με το ποσό των 2.500,00 €.Στην απόφαση μειοψήφησε το μέλος της επιτροπής και επικεφαλης της αντιπολίτευσης κ Χρήστος Τσουκαλος  ο οποίος διαφώνησε  διότι στην ερώτηση προς τον Δήμαρχο που θα χρησιμοποιηθούν τα χρήματα αυτά, ο Δήμαρχος απάντησε στα καύσιμα.

ΕΔΩ Η ΑΠΟΦΑΣΗ

1 σχόλιο:

  1. Δηλαδή βρε Δήμαρχε για να καταλάβουμε εμείς οι δημότες δίνεις 2500 ευρώ από αυτά που παίρνεις μέσω των δημοτικών φόρων που πληρώνουμε ( Παππούς,Γιαγιά μηνιαιας συνταξης 350 ευρώ ,και των υπολοίπων ) για να τα διαθέσεις για καύσιμα αεροπλάνων που έχουν στην κατοχή τους μέλη της εν λόγω Αερολέσχης ?????
    Δηλαδή δήμαρχε θα δώσεις χρήματα των πολιτών (Φτωχών,Πλουσίων ,Μεσαίων) για να βάλουν καύσιμα αυτοί που είναι ιδιοκτήτες αεροπλάνων ???????????
    Θεέ μου τι άλλο έμεινε να ακούσω !!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.