Σάββατο 22 Ιουνίου 2024

Σέρρες : Εντυπωσιακό το Opera’s Gala στην Εμμέλεια

 


 

 

 

Οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν μια μοναδική βραδιά κλασικού τραγουδιού με πρωταγωνιστές οκτώ νέους ταλαντούχους μουσικούς της πόλης μας που φοίτησαν στο Μουσικό Σχολείο Σερρών, στο Ωδείο Τσαϊκοφσκι και σε πανεπιστημιακές σχολές στην Ελλάδα και τη Βουλγαρία, με τραγούδια και άριες από γνωστές όπερες και οπερέτες, με τη συνοδεία της κ. Ελενίδου Κατερίνας, στο πιάνο και της κ. Ελένης Αμανατίδου, στο βιολί.

 

Ο χώρος της ΕΜΜΕΛΕΙΑΣ, το μπρίο και οι ενδυματολογικές επιλογές των τραγουδιστριών, η εξαιρετική επιλογή των κομματιών, το ένθερμο κοινό που καταχειροκρότησε τους υπέροχους τραγουδιστές,… όλα συνετέλεσαν ώστε να γεμίσει η ψυχή μας με μουσική και ελπίδα….Πολλά συγχαρητήρια στα νεαρά παιδιά και στις δασκάλες τους!

Όσοι και όσες δεν κατάφεραν να έρθουν, θα μπορέσουν να παρακολουθήσουν τη συναυλία στο ΔΙΚΤΥΟ Τηλεόραση, που ήταν ο χορηγός επικοινωνίας και την βιντεοσκόπησε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.