Πέμπτη 27 Ιουνίου 2024

Σέρρες : Θα γίνει ή όχι το Ανοιχτό Κέντρο Εμπορίου ????

 





Στάσιμη παραμένει η κατάσταση αναφορικά με το Ανοιχτό Κέντρο Εμπορίου, όπως δήλωσε στο ΔΙΚΤΥΟ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ η Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Σερρών, που αναμένει σχετική ενημέρωση από Δήμο Σερρών και Επιμελητήριο. Το έργο αποτελείται από ένα ευρύ πλέγμα παρεμβάσεων για τη βελτίωση της λειτουργικότητας του αστικού περιβάλλοντος, αλλά και της καθημερινότητας των πολιτών και αναμένεται να υλοποιηθεί τόσο από τον Δήμο Σερρών, όσο και από το Επιμελητήριο, που είναι συνδικαιούχος της πράξης.

Δείτε το βίντεο του ΔΙΚΤΥΟ τηλεόραση


 https://diktyotv.gr

1 σχόλιο:

  1. -Μέ τά άδεια Χωριά, μέ φτωχοποιημένους καί καθημαγμένους, τούς όποιους, Γεωργούς Χωρικούς μας ΤΙΠΟΤΑ, απολύτως "ΤΙΠΟΤΑ" δέν πρόκειται νά γίνει. Ο Νομός Σερρών ΠΑΤΩΣΕ σέ όλα καί η αιτία είναι η αστική τάξη -ΟΛΑ τά βολεμένα σιχαμερά κομματόσκυλα- πού δέν σεβάστηκε ουτε τόν εαυτό της. Μία πρωϊνή ματιά στά καφέ σας τά λέει όλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.