Σάββατο 8 Ιουνίου 2024

Νοσοκομείο Σερρών : Παρέμβαση Εισαγγελέα για τις καταγγελίες της ΕΝΙΝΣ

 


 

Άμεση προκαταρκτική εξέταση για τη διερεύνηση των καταγγελιών της Ένωσης Νοσοκομειακών Ιατρών Νομού Σερρών (ΕΝΙΝΣ), ξεκινά η Εισαγγελέας Σερρών, όπως ανακοίνωσε ο Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Σερρών Παναγιώτης Καρίπογλου, ο οποίος, μαζί με τον Πρόεδρο της ΕΝΙΝΣ Βαγγέλη Παπαμιχάλη, επισκέφθηκαν χθες την Εισαγγελέα υπηρεσίας, που είναι και Αντιεισαγγελέας και την ενημέρωσαν σχετικά.

Σύμφωνα με τον κ. Καρίπογλου, η Εισαγγελέας κατάλαβε το πρόβλημα και έχει και ιδία γνώση, από πολλές καταγγελίες που έχουν γίνει για την ποιότητα των προσφερόμενων υπηρεσιών στο νοσοκομείο Σερρών.

«Σε κάθε περίπτωση είναι η μόνη νόμιμη λύση προκειμένου να μπει μία τάξη και ο κάθε αρμόδιος να αναλογισθεί και τις ποινικές του ευθύνες, διότι δεν μπορεί ένα νοσοκομείο να υπολειτουργεί με αυτόν τον τρόπο και ειδικά οι παθολογικές κλινικές και γιατροί που παλεύουν σε αντίξοες συνθήκες να στέλνονται να καλύπτουν και άλλους νομούς. Το θέμα έχει πολύ μεγάλες συνέπειες για την υγεία των ασθενών. Κινδυνεύουν ζωές όχι μόνο ασθενών, αλλά και γιατρών. Γυρίσαμε σε τριτοκοσμικές συνθήκες στο ΕΣΥ» δήλωσε ο Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Σερρών.

Παρακολουθήστε το ρεπορτάζ του «Δίκτυο Τηλεόραση» και της δημοσιογράφου Βαΐας Βαΐδου:

 


 https://infonews24.gr

1 σχόλιο:

  1. ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΑΣΠΡΟ ΨΥΓΕΙΟ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΙ ΡΟΛΟ ΠΑΙΖΕΙ ; ΜΗΠΩΣ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟ ΟΛΟ ΚΛΙΜΑ;;;;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.