Σάββατο 22 Ιουνίου 2024

Ψίθυρος πάνω από την πόλη : Το κακό μάτι ..οι αγράμματοι και οι φιγουρατζήδες .

  


 

 Κόκκινη κλωστή δεμένη, στην ανέμη τυλιγμένη. Δώσε κλώτσο να γυρίσει, παραμύθι ν' αρχινήσει

Από το βράδυ των εκλογών οι νέοι οι ωραίοι και οι σπουδαγμένοι της παράταξης που κέρδισε τις εκλογές, έβαλαν σε εφαρμογή το πλάνο τους για την υλοποίηση του οράματος τους για το δήμο .Γνωρίζοντας οτι ο δήμαρχος ειναι άβουλος πολιτικά και άπειρος  και συνεπώς διαχειρίσιμος , έπρεπε με το καλημέρα να πάρουν το κουμάντο  .Κάτι που έγινε εύκολα γιατι είπαμε ο δήμαρχος ήταν εύκολα διαχειρίσιμος .Αφού λοιπόν τον έπεισαν οτι με το μόνο που θα πρέπει να ασχολείται ειναι οι γιορτές , οι κοινωνικές εκδηλώσεις και τα πανηγύρια ( για να φτιάξει και το προφίλ του ) αυτοί ανέλαβαν τα υπόλοιπα. Γιατι είπαμε σπουδαγμένοι  ήταν τεχνοκράτες οπότε την ξέραν την δουλειά . Με το καλημέρα αποδείχθηκε οτι την μόνη δουλειά που ξέραν να κανουν ήταν να δουλεύουν τους υπολοίπους οτι δουλεύουν . Οταν ο δήμαρχος άρχισε να αντιλαμβάνεται τι γίνεται έριξαν την ευθύνη στο κακό μάτι .Κλήθηκε λοιπόν ειδική ξεματιαστρα από τα βάθη της Λιμνουπολης .Όμως αποχώρησε άπραγη γιατι  όπως τους είπε αν υπήρχαν μάγια θα τα έλυνε αλλα  την ανικανότητα δεν μπορεί να την θεραπεύσει .Ευθύς  έσπευσαν να ρίξουν την ευθύνη στους υπόλοιπους που είχαν καταλάβει θέσεις ευθύνης. Οι οποίοι δεν μπορούσαν να ανταποκριθούν γιατι ή ήταν αγράμματοι ή καλοπερασακηδες και φιγουρατζήδες . Θέση που υιοθέτησε και ο δήμαρχος και πλέον η κατάσταση άρχισε να θυμίζει καζάνι που βράζει .Γιατι ολοι οι υπόλοιποι έχουν στραφεί κατά του δημάρχου που ανέχεται και καλύπτει την ανικανότητα των ανθρώπων του περιβάλλοντος του  . Πλέον τα στοιχήματα ειναι το πότε θα γίνει η πρώτη έκρηξη

Το παρόν αποτελεί προϊόν μυθοπλασίας.Οποιαδήποτε ομοιότητα με πρόσωπα και καταστάσεις είναι συμπτωματική και δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα».


4 σχόλια:

  1. Ωραίο το παραμύθι σας αλλά δεν έχει δράκο. Μόνο τη δική σας ξινίλα για το αποτέλεσμα των εκλογών

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αφού παρατηρείς, πως "οι αγράμματοι" κινούνται ανάμεσά μας και σαφώς τους αναγνωρίζεις, τότε προφανώς δεν εντάσσεις τον εαυτό σου στην ομάδα τους!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ποιος μιλάει για αγράμματους!!!!!!!!!! ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΑΑΧ. Μάθε ρε βούρλο να βάζεις σωστά τις τελείες.... που έχεις μούτρα να κρίνεις τους άλλους με... "προϊόντα μυθοπλασίας"!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Υπάρχει κανόνας για τις τελείες;
      Και δεν τον εφαρμόζει ο κριτής των πάντων;
      Κρίμα, που είχα κάποια εμπιστοσύνη στα κείμενά του!!!

      Διαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.