Κυριακή 23 Ιουνίου 2024

Ψίθυρος πάνω από την πόλη : Βγήκαν… μαχαίρια στην μάζωξη των ΕΝΤΟΣ

 


 

Σε κλίμα έντασης έγινε η Προσυνεδριαση της παράταξης της δημοτικής αρχής των ΕΝΤΟΣ στην αρχη της εβδομάδος πριν την συνεδρίαση του δημοτικου συμβουλιου . Δημοτικοί σύμβουλοι ( οι οποίοι κατέχουν και θέσεις ευθύνης ) εξαπέλυσαν δριμύ κατηγορω κατα συναδέλφων τους καθώς όπως υποστήριξαν μέσα από διαρροές τους στοχοποιούν , θέλοντας να τους φορτώσουν την ευθύνη για τις αρρυθμίες που παρουσιάζει η δημοτική αρχη στους πρώτους έξι μήνες της θητείας της. Από κάποιους ακούστηκε οτι δεν έχουν και κανένα πρόβλημα να παραιτηθούν και να αποχωρήσουν. Θυμίζοντας όμως οτι αυτοι που σήμερα τους κατηγορούν προεκλογικά  ¨¨πάτησαν στην πλάτη τους ¨¨ για να αναρριχηθούν στις καρέκλες της εξουσίας .Επίσης κριτική ασκήθηκε και στα έργα και τις ημέρες κάποιων ¨¨εξωκοινοβουλευτικών ¨¨ στους οποίους έγινε η υπενθύμιση οτι τις καρέκλες δεν τις κέρδισαν με την ψήφο του Σερραικου λαού .

Προς το παρόν και λόγω οτι μπαίνουμε στο καλοκαίρι η κατάσταση δείχνει να ξεθυμαίνει , χωρις αυτο να σημαινει οτι έχει εξομαλυνθει

2 σχόλια:

  1. Αν μεταχειρίζεσαι την λέξη ¨¨εξωκοινοβουλευτικών ¨¨, για να τους προσδιορίσεις, τότε καλώς την έχουν δει αλλιώς και πήραν τα μυαλά τους αέρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οι ΕΝΤΟΣ έχουν μια καλή τιμονιέρισα. Θα βρει τον τρόπο να τους κουμαντάρει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.