Κυριακή 23 Ιουνίου 2024

Π.Ε Σερρών : Θα είχε ενδιαφέρον το ψηφοδέλτιο της ενιαίας Κεντροαριστερας

 

 

 

 Διεργασίες στον χώρο της Κεντροαριστεράς  με τις φωνές που μιλούν για κοινή κάθοδο ( ΠΑΣΟΚ - ΣΥΡΙΖΑ -ΝΕΑΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ και ίσως και ΜεΡΑ25 και ΠΛΕΥΣΗ ) στις επόμενες εθνικές εκλογές να πληθαίνουν .Αν και δύσκολο έως απίθανο να συμβεί , αν γινόταν τότε το ψηφοδέλτιο της ΠΕ Σερρών θα είχε ένα ενδιαφέρον , αφού θα περιελάμβανε  ίσως και  4 πρώην βουλευτές .Τον Μιχάλη Τζελέπη από το ΠΑΣΟΚ , τους Λευτέρη Αβραμακη και Κώστα Καρπουχτση από τον Σύριζα και την Αφροδίτη Σταμπουλη από την Νεα Αριστερά .Να προσθέσουμε και τον κ Καριπογλου από το ΠΑΣΟΚ μένουν δυο κενές θέσεις οι οποίες θα καταλαμβανόταν ( λόγω ποσόστωσης ) από γυναίκες

6 σχόλια:

  1. Αν κατέβει ο Μπόλαρης τους έχει όλους αυτούς .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είχε την δυνατότητα να κατέβει στις προηγούμενες αλλά μέτρησε τις δυνάμεις του και είδε πως όλοι τον φτύνουν. Οπότε κ επέλεξε να μη κατέβει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σωστός. Και δν βλέπω να ξεκολλάει από την Τρίτη θέση στον νομο

      Διαγραφή
    2. Το θέμα είναι να κερδηθεί έδρα αρχικά. Όχι όπως το 2019 και το 2023 που οι Σερραίοι του ΠΑΣΟΚ δεν έτρεξαν. Γιατί το 2023 δεν έτρεξε κανείς και η έδρα χαθηκε για 800 ψήφους. Σίγουρα στο ψηφοδέλτιο θα πρέπει να μπει ένα δυνατό πρόσωπο που να μπορεί να συσπειρώσει και να κερδίσει την έδρα.

      Διαγραφή
  3. Έτσι όπως έχουν πλέον τα πράγματα πάλι ο Μπούμπας θα τους περνούσε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 25% όλοι μαζί θα είστε, έχουμε φύγει από την πράσινη νδουλα, όλοι οι καθαροί πατριώτες και δεξιοί και πάλι τόσο ανίκανοι που είστε, όλα μαζί τα πασοκουμμουνια, θα κατάφερε τον Κούλη να τον βγάλετε πρωθυπουργό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.