Πέμπτη 6 Ιουνίου 2024

Κοίτα να μαθαινεις : Όταν κάποιοι ενοχλήθηκαν που το χαρακτηρίσαμε ...¨¨ρημάδι ¨¨

 


 

 Κλειστό από τον Μάρτιο το κολυμβητήριο της κοιλάδας . Με την ημερομηνία επαναλειτουργίας του άγνωστη. Τους τελευταίους 18 μήνες περισσότερο χρονικό διάστημα ειναι κλειστό παρά ανοιχτό .Όταν το περασμένο Φθινόπωρο το χαρακτηρίσαμε ¨΄ρημάδι ¨¨ κάποιοι ενοχλήθηκαν .

Το ποιος έχει δίκιο

Διαβάστε τα όσα είπε η εντεταλμένη σύμβουλος κ Χατζηγαβριηλ και ουδείς από  την απέναντι πλευρα τόλμησε να την διαψευσει

 

Την σοβαρή αυτή καταγγελία έκανε η Δημοτική Σύμβουλος κ.Δέσποινα Χατζηγαβριήλ στο τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο (Τετάρτη 29/5/2024). Συγκεκριμένα η κυρία Χατζηγαβριήλ κατηγόρησε την πρώην Δημοτική Αρχή Χρυσάφη, ότι το κομμάτι μπετόν που έπεσε πριν το Πάσχα και ήταν η αιτία για να κλείσει το Κολυμβητήριο στην Κοιλάδα των Αγίων Αναργύρων, για λόγους ασφάλειας των παιδιών και προπονητών, δεν ήταν το πρώτο!!!

τα κομμάτια από μπετόν που ήταν η αιτία να κλείσει το Κολυμβητήριο η νέα Δημοτική Αρχή Μητλιάγκα για λόγους ασφαλείας

Οπως είπε η κυρία Χατζηγαβριήλ στο παρελθόν πολλές φορές έπεσαν κομμάτια μπετόν κατά την διάρκεια της θητείας του Αλ.Χρυσάφη, αλλά αυτά κρύβονταν και αποσιωπούσαν το γεγονός.


Μάλιστα ο σύμβουλος της αντιπολίτευσης κ. Βασίλης Χρυσανθίδης, ενώ στην αρχή επιχείρησε “να ρίξει την μπάλα στην εξέδρα” επιδιδόμενος σε ανοίκειους χαρακτηρισμούς προς την κυρία Χατζηγαβριήλ (“είσαι δεκαταπέμτα ξαδέρφια με τον αθλητισμό”) στην συνέχεια δικαιολογήθηκε (σε τρίτο πρόσωπο!) πως δεν είναι δυνατόν να χρεώνεται αυτός την πτώση κομματιών μπετόν στο κολυμβητήριο!!!

Δείτε το βίντεο 

 


 https://www.anexartitos.gr

\



3 σχόλια:

  1. Αυτά από την δέκατηπέμπτη ξαδερφη, αυτά κι από τον πατέρα του αθλητισμού των Σερρών. Πως έχει μούτρα και κυκλοφορεί ακόμα στην πόλη ο προφήτης και πως έχει και ψηφοφόρους είναι απορίας άξιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πετσόκομμα (Το). Και μούγκα ο προφύτης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η αντιμετώπιση του κολυμβητηρίου μέχρι τώρα ήταν εγκληματική. Όταν μας ζητούσαν να μη μιλάμε για τα κομμάτια που έπεφταν ήταν όλα οκ. Τώρα γκρίνια ( από έναν γονέα)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.