Πέμπτη 6 Ιουνίου 2024

Σέρρες : Από 1000 ευρω εως 4.500 ευρω τα πρόστιμα σε cafe/bar

 


 

 Τσουχτερά πρόστιμα επέβαλε η Δημοτική αρχή σε τουλάχιστον 10 επιχειρήσεις εστίασης στο κέντρο της πόλης των Σερρών για παραβάσεις χρήσης χώρου που τους παραχωρήθηκε από τον Δήμο Σερρών.

Τα πρόστιμα κυμάνθηκαν από 1.000€ έως 4.500€ με τους ιδιοκτήτες να πρέπει είτε να επανορθώσουν την παράβαση που έκαναν (συνήθως αυθαίρετες κατασκευές) εντός 20ημέρών, διαφορετικά μπορούν, σύμφωνα με τη νομοθεσία, να πληρώσουν επιπλέον πρόστιμο διατήρησης της παραβασης ίσο με το μισό πρόστιμο που τους επιβλήθηκε, ανά έτος.

Σύμφωνα με πληροφορίες μας οι περισσότεροι έλεγχοι από την Δημοτική Αστυνομία, έγιναν ύστερα από καταγγελίες… συναδέλφων τους της εστίασης!!!

Να σημειώσουμε πως στην συνάντηση που είχε προηγηθεί πριν το Πάσχα της Ενωσης Εστιατόρων με την Δήμαρχο Σερρών στο Δημαρχείο, είχε ειπωθεί από την διοίκηση, πως θα κατέθεταν προτάσεις για τα τραπεζοκαθίσματα, οι οποίες όμως 40 ημέρες αργότερα… αγνοούνται!

 https://www.anexartitos.gr/

3 σχόλια:

  1. Κυρία Μητλιαγκα πολύ σωστά προχωράτε και εφαρμόζετε τους νόμους και τους κανονισμούς. Οι καταστηματαρχες εστίασης πρέπει να καταλάβουν, ότι πρέπει να σέβονται τους νόμους και τους κανονισμούς. Θα είναι προς τιμήν τους. Επιτέλους δεν ζούμε στην ζούγκλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δηλαδή η Δημοτική Αστυνομία το παίζει καλή, δεν βλέπει τις παραβάσεις και τα φορτώνει στους ρουφιάνους συναδέλφους που κάνουν τις καταγγελίες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν ενδιαφέρουν σε κανένα τα πρόστιμα που έριξε ο Δήμος, αυτό είναι στάχτη στα μάτια.
    Εμείς ως δημότες ζητάμε να απομακρυνθούν όλες οι αυθαίρετες κατασκευές και να δοθούν πεζοδρόμια και οι πεζόδρομοι στους δημότες.
    Να εφαρμοστεί η νομιμότητα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.