Παρασκευή 7 Ιουνίου 2024

Σερρες: Μικρή… ζούγκλα σε κεντρική οδό της πολης

 





Στην οδό Νιγρίτης της πόλης μας και στον αριθμό πέντε (5) οικόπεδο ιδιώτη έχει μετατραπεί σε μικρή… ζούγκλα! Μάλιστα τα κλαδιά των δένδρων έχουν απλωθεί και σε γειτονικά οικόπεδα.


Βρισκόμαστε ήδη σε περίοδο που οι πυρκαγιές, σε διάφορα σημεία της χώρας, βρίσκονται σε έξαρση, ενώ οι αρμόδιοι της Πολιτείας καλούν τους ιδιώτες να καθαρίσουν τις αυλές τους από τα ξερόχορτα και τα κλαδιά. 

 

 https://www.eproodos.gr/

 

odos_nigritis.jpg


Μάλιστα, οι πολίτες που θα αδιαφορήσουν να καθαρίσουν αυλές ή οικόπεδα, απειλούνται με πρόστιμο, ενώ αν τον καθαρισμό κάνει συνεργείο του Δήμου, τότε ο λογαριασμός αποστέλλεται στον αδιάφορο ιδιώτη.


Όσον αφορά το θέμα της πρώτης παραγράφου, ας φροντίσουν οι αρμόδιοι του Δήμου Σερρών να προειδοποιήσουν τον ιδιώτη του οικοπέδου της οδού Νιγρίτης αρ. 5 να πράξη το αυτονόητο . Διαφορετικά…

1 σχόλιο:

  1. Nα πράξουν το ίδιο και για τους χώρους , αρμοδιότητας του Δήμου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.