Δευτέρα 17 Ιουνίου 2024

Φιλοζωικός Όμιλος Σερρών : Δεν υπάρχει καμιά συνεργασία με την δημοτική αρχη για το κυνοκομείο

 




Με αφορμή τις εικόνες ντροπής που έκαναν το γύρου του διαδικτύου καθως και τις πρόσφατες δηλώσεις της εντεταλμένης δημοτικού συμβούλου για το κυνοκομείο Σερρών κ. Β. Πανταζή περί υποτιθέμενης συνεργασίας της με Φιλοζωικό Όμιλο Σερρών (ΦΟΣ) , ενημερώνουμε τους συμπολίτες μας ότι ο Φ.Ο.Σ., ουδεμία συνεργασία έχει με την ίδια ή την υπηρεσία του δημοτικού κυνοκομείου εν γένει – (και όχι με δική μας ευθύνη)
Η κατάσταση που επικρατεί στο δημοτικό κυνοκομείο Σερρών έως και σήμερα είναι αποτέλεσμα της συνδιαχείρισης της υπηρεσίας από τον εκάστοτε δήμο και την εταιρεία Hunde Garden Serres, εδώ και 10 πλέον χρόνια.
Παρακαλούμε τους συμπολίτες μας, να μην συνδέουν το όνομα του ΦΟΣ με τα όποια κακώς κείμενα έχουν δει για άλλη μια φορά το φως της δημοσιότητας!
Λυπούμαστε πολύ για την τραγική κατάσταση των αδέσποτων ζώων τα οποία είδαμε να φιλοξενούνται υπό συνθήκες αθλιότητας στο δημοτικό κυνοκομείο μας!
Μέχρι στιγμής δείξαμε εμπράκτως την ανοχή μας όπως οφείλαμε σε μια νέα δημοτική αρχή για μια πραγματικότητα η οποία κληρονομήθηκε από προγενέστερη διαχείριση χρόνων.
Η ανοχή και η υπομονή μας εξαντλήθηκε μετά το πέρας 6 μηνών με την κατάσταση δυστυχώς να επιδεινώνεται, τον αριθμό των ζώων να μεγαλώνει συνεχώς, τις συνθήκες εύζωίας να βαίνουν από το κακό στο χειρότερο και την αδιαφορία των υπευθύνων να κορυφώνεται έως και της παρούσης.
Επιπλέον , ο Φιλοζωικός Όμιλος Σερρών (ΦΟΣ) , δηλώνει την παραίτηση του και από την 5μελη επιτροπή διαχείρισης αδέσποτων ζώων του δήμου μας, η ύπαρξη της οποίας υπήρξε καθαρά προσχηματική.
Ευχόμαστε και ελπίζουμε η έννοια της δικαιοσύνης να λάβει σαρκα και οστά ως προς το κομμάτι της προστασίας των ζώων και για τους δήμους που παρανομούν στη χώρα μας.
Με τιμή,
το ΔΣ του ΦΟΣ

3 σχόλια:

  1. Δινακη θα λέτε και θα κλαίτε!! Δεν σας άρεσε εεε;;;; Τώρα που είναι άθλια εκεί κάτω μέσα σε 6 μήνες τι καταλάβατε;;; Δεν υπήρχε αδέσποτο με Δινακη και κάτω στο Κυνοκομείο είχαν τα πάντα τα σκυλάκια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ξέρουμε τί έκανε ο Δινάκης και δε βλέπαμε αδέσποτα. Αυτό που γίνεται τώρα είναι ότι δεν κάνουν τα χατήρια των επαγγελματιών φιλόζωων που βγάζουν χρήματα απ αυτή την ιστορία. Αν θέλετε να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Βαρβάρα θέλατε εεε;;; Τωρα φάτε Βαρβάρα για 5 χρόνια στα μούτρα σας, το βαθύ ΠΑΣΟΚ εν δράσει

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.