Σάββατο 22 Ιουνίου 2024

Σέρρες : Αποβολή του ενοικιαστή του αναψυκτηρίου στο θερινό θεατρακι

 


 

 

 

Στην αποβολή του ενοικιαστή του αναψυκτηρίου που βρίσκεται στο θερινό θεατράκι προχωρά ο δήμος Σερρών . Όπως έκανε γνωστο η δήμαρχος Βαρβαρα Μητλιαγκα στην συνεδρίαση του δημοτικου συμβουλιου ο δήμος κάλεσε τον ενοικιαστή και σε μια κίνηση καλής θέλησης , του προτάθηκε να προχωρήσει στην ρύθμιση και εξόφληση των ενοικίων που οφειλει ( και δεν ειναι και λίγα ) και να συνεχίσει να εκμεταλλεύεται τον χώρο κάτι το οποίο  αρνήθηκε .Οπότε ο δήμος έχει ξεκινήσει όλες τις νομικές ενέργειες για την έξωση του.

ΥΓ : Πάντως μέχρι και σήμερα το κατάστημα ( κυλικείο , αναψυκτήριο , καντίνα ή  όπως έχει χαρακτηριστει ) λειτουργεί κανονικά και μάλιστα διοργανώνοντας και Βραδιές  Ζωντανής μουσικής .Γιατι όπως έγινε γνωστο από τον αντιδήμαρχο κ Κουφοτολη  έχει  και άδεια μουσικών οργάνων .Η οποία του έχει δοθεί στο παρελθον

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.