Πέμπτη 27 Ιουνίου 2024

1 η Τ.ΟΜ.Υ. Σερρών : 2η Εθελοντική Αιμοδοσία

 


 

 Η 1 η Τ.ΟΜ.Υ. Σερρών σε συνεργασία με την Κινητή Μονάδα Αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Σερρών και το σωματείο εργαζομένων ΕΦΚΑ νομού Σερρών διοργανώνει την 2η εθελοντική αιμοδοσία της, τη Δευτέρα 1 Ιουλίου 2024 και ώρα 9:00 με 13:00 στον χώρο της Πρ. Χριστοφόρου 25 (1 ο όροφος κτίριο πρώην ΙΚΑ).
Το καλοκαίρι είναι εδώ…Η εποχή των διακοπών πλησιάζει, φέρνοντας μαζί της χαρά και ξεγνοιασιά…Ωστόσο τους καλοκαιρινούς μήνες παρατηρείται αυξημένη ανάγκη για αίμα και παράλληλα έλλειψη αποθεμάτων αίματος λόγω των διακοπών των τακτικών αιμοδοτών.
Επομένως, η ανάγκη για αίμα παραμένει διαρκής και γι’ αυτό καλούμε όλους και όλες να βοηθήσουν σε αυτή την δράση, είτε προσφέροντας λίγο από το αίμα τους, είτε φέρνοντας φίλους και γνωστούς που μπορούν να κάνουν το ίδιο.

Οι ανάγκες για ΑΙΜΑ δεν κάνουν...διακοπές!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.