Κυριακή 26 Μαΐου 2024

Ψίθυρος πάνω από την πόλη : Γρήγορα ξέχασαν την βοήθεια του Πέτρου Αγγελιδη

 


 

 

 Ανοιχτά στήριξε την υποψηφιότητα της Βαρβάρας Μητλιαγκα ο πρώην δήμαρχος Πέτρος Αγγελίδης .Από αυτή τη στήριξη κάποιοι από τους υποψηφίους των ΕΝΤΟΣ ήταν δίπλα κερδισμένοι  ,αφού ο πρώην δήμαρχος στήριξε την υποψηφιότητα τους .Και η βοήθεια του ήταν πολύτιμη για τους βοήθησε να εκλεγούν  στο δημοτικό συμβούλιο .Κάτι που φαίνεται ότι ξέχασαν γρήγορα .Αφού όπως δείχνει η συμπεριφορά τους  ,εκτός από την καρέκλα σκαρφάλωσαν και σε καλάμι.

5 σχόλια:

  1. Να προσέχει ο Αγγελίδης ποιους βοηθάει.Αχαριστοι Χρυσάφης και Βαρβάρα αφού πήραν αυτό που ήθελαν του γύρισαν την πλάτη.Η δημοτική αρχή Αγγελίδη μακράν η καλύτερη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πολύ νωρίς για να κρινεις τόσο βιαια την νέα δήμαρχο. Εκτός αν θέλεις να σπείρεις ζιζάνια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μακάρι να ήταν ο Αγγελίδης Δήμαρχος Χρυσαφης και ακόμη περισσότερο η Βαρβάρα είναι λίγοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πολύ βιάζεστε να κρίνετε τη Βαρβάρα, περιμένατε να τα διορθώσει όλα μετά από 4 μήνες; Αγγελίδης 9 χρόνια, Χρυσάφης 4,5. Μέχρι να το καταπιείτε ότι έχασε ο Χρυσάφης θα περάσει καιρός ακόμη

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.