Κυριακή 26 Μαΐου 2024

Η διαπίστωση της ημέρας : Παραμένει δάσκαλος


 

 

Αν Θυμάστε στην συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου ,που ο Βασίλης Χρυσανθιδης είχε καταθέσει την δήλωση αποχώρησης από την παράταξη Φωτιαδη. Η δήμαρχος ( δημοτική σύμβουλος τότε ) είχε πλέξει το εγκώμιο του κ Χρυσανθιδη λέγοντας ότι έμαθε πολλά από αυτόν. Παρά το ότι οι δρόμοι τους χώρισαν και υπήρξε και δημόσια σύγκρουση , η άποψη της δημάρχου δεν φαίνεται να έχει αλλάξει .Καθώς στην πρόσφατη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου 

Ομολόγησε ότι ο κ Χρυσανθιδης σε πολλά θέματα γνωρίζει περισσότερα από την ίδια και τους δημοτικούς συμβούλους της παράταξης της.

Φήμες ότι υπάρχουν σκέψεις να προταθεί στον πρώην αντιδήμαρχος να κάνει ιδιαίτερα μαθήματα στα μέλη της παράταξης των ΕΝΤΟΣ ( μεταλαμπαδεύοντας ) την γνώση του δεν έχουν επιβεβαιωθει.

3 σχόλια:

  1. Μα τι στο καλό; Ο χρυσανθιδης τα γράφει για τον εαυτό του; Χαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Υπερβολές.
    Πνεύμα πουλάει και σε λίγο όταν θα αρχίσουν οι αποκαλύψεις, υπάρχουν δηλαδή έτοιμες, θα ψάχνει που να κρυφτεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η Μητλιάγκα έχει αφήσει το Χρυσανθίδη πίσω, και πολύ καλά έκανε. Κάποιο αυτοδιοικητικοί ας το πάρουν απόφαση ότι φτάνει…. κούρασαν

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.