Παρασκευή 31 Μαΐου 2024

Η διαπίστωση της ημέρας : Μια συνεδριαση πινγκ πονγκ

 




Εντάσεις και χαρακτηρισμοί στο ΔΣ για το θέμα του κολυμβητηρίου, με πρωταγωνιστές την Δήμαρχο Βαρβάρα Μητλιάγκα, τον επικεφαλής της Αντιπολίτευσης Αλέξανδρο Χρυσάφη και την Εντεταλμένη Σύμβουλο Δέσποινα Χατζηγαβριήλ, αλλά και με παρεμβάσεις άλλων δημοτικών συμβούλων καθώς και της Προέδρου του ΔΣ Χρυσούλας Δρίγκα.

Αρχικά τον λόγο πήρε ο κ.Χρυσάφης ο οποίος έθεσε ερωτήματα για τη διαδικασία που ακολούθησε η Δημοτική Αρχή για το κολυμβητήριο-προπονητήριο που πρόκειται να γίνει στο πάρκο Ομόνοιας. Εκτός από κάποια τεχνικά θέματα ο κ.Χρυσάφης ρώτησε γιατί η μελέτη δεν έφτασε ποτέ στην Δημοτική Επιτροπή, αφήνοντας σαφές υπονοούμενο ότι μελέτη δεν υπάρχει. Επίσης, ρώτησε την κα Δήμαρχο αν το ανταποδοτικό αυτό έργο για την κοινωνία των Σερρών έχει σχέση με τον αριθμό των μεταναστών που θα φιλοξενηθούν στις Δομές των Σερρών.

 


 

 

 Η Δήμαρχος Σερραίων απάντησε  στα ερωτήματα λέγοντας πως η διδικασία έγινε κανονικά, μελέτη υπάρχει και βρίσκεται στο ΤΕΕ, όσο για το θέμα των μεταναστών, τόνισε πως δεν έχει κάνει καμία συμφωνία που να προϋποθέτει την αύξηση του αριθμού των μεταναστών, προκειμένου ο Δήμος να λάβει την χρηματοδότηση από το Ταμείο Αλληλεγγύης.
Στο βίντεο που ακολουθεί δείτε τις απαντήσεις που έδωσε η Δήμαρχος στα ερωτήματα που έθεσε ο κ.Χρυσάφης:

 

Τον λόγο στη συνέχεια ζήτησε η Εντεταλμένη Σύμβουλο Δέσποινα Χατζηγαβριήλ, για να απαντήσει επί προσωπικού όπως είπε. Η κα Χατζηγαβριήλ αμφισβήτησε ευθέως την διάθεση της αντιπολίτευσης για την δημιουργία νέου κολυμβητηρίου. Χαρακτήρισε τον κ.Χρυσάφη “Δήμαρχο της ανυπαρξίας” και “Δήμαρχο της απραξίας” προκαλώντας την άμεση αντίδραση τόσο του τέως Δημάρχου όσο και δημοτικών συμβούλων της Αντιπολίτευσης.
Φωνές, εντάσεις και απαράδεκτοι χαρακτηρισμοί επικράτησαν για αρκετή ώρα με τους ψυχραιμότερους να παρακολουθούν αποσβολωμένοι…
Στο βίντεο που ακολουθεί δείτε την τοποθέτηση της Εντεταλμένης Δημοτικής Συμβούλου Δέσποινας Χατζηγαβριήλ καθώς και όλο το “κομφούζιο” που προκλήθηκε στη συνεδρίαση:

 

 


 

 

 

 https://www.serrespost.gr

 

2 σχόλια:

  1. Δέσποινα σ' αγαπάμε. Βάλε τα λαμόγια στη θέση τους μιας και φυλακή στην Ελλάδα δε μπαίνεις αν κλέβεις το δημόσιο χρήμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κοίτα μη βάλει ο Αλέκος την Δέσποινα αγαπητέ. Έχει την φωλιά της λερωμένη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.