Τετάρτη 22 Μαΐου 2024

Ψίθυρος πάνω από την πόλη : Σήματα λυγρά ...... Ολέθρια σημάδια

 

Όταν το παρελθόν επιστρέφει ως μέλλον. Και τώρα τι γίνεται;

 


 Κείμενο : Νίκος Κουφοτόλης

 

 

Στις 29 Νοεμβρίου 2021, (όχι το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Σερρών που είναι ο φυσικός χώρος λήψης αποφάσεων, για τα μείζονα θέματα που απασχολούν το Δήμο) αλλά όπως προέκυψε εκ των υστέρων η ελεγχόμενη πλειοψηφικά οικονομική επιτροπή της Δημοτικής Αρχής του κ. Χρυσάφη, αποφάσισε να παραχωρήσει τον οδοφωτισμό του Δήμου Σερρών σε ιδιώτη για 12 χρόνια για να αντικαταστήσει τους λαμπτήρες με φωτιστικά led.
Γνωρίζοντας όσα ακολούθησαν μέχρι σήμερα και σε αναμονή της επικείμενης συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου, σχετικά με την έγκριση σύναψης Σύμβασης ενεχυριάσεων απαιτήσεων, σύμβασης μεσεγγύησης και συστάσεων Ειδικού Καταπιστευτικού Λογαριασμού ας μελετηθεί ένα άρθρο που φέρει το βάρος μιας έγκυρης πολιτικής εφημερίδας ......
Και όπως έγραψε ο Όμηρος ''Ιλιάδα Ζ' 168)
Σήματα λυγρά ...... Ολέθρια σημάδια
Συνεχίζεται....
 

1 σχόλιο:

  1. Η δημοτική αρχή Μητλιαγκα πρέπει να δώσει την αποζημίωση στον εργολάβο που απορρέει από την σύμβαση και να τελειώσει αυτή η υπόθεση, διότι στα 12 χρόνια που θα μείνει ο εργολάβος, ο Δήμος θα ζημιωθει κατά πολύ περισσότερο από αυτήν την απαράδεκτη και ΣΚΑΝΔΑΛΩΔΗ σύμβαση που συνήψε η δημοτική αρχή Χρυσάφη για τα led. Πάρετε επιτέλους αποφάσεις και δώστε λύσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.