Δευτέρα 20 Μαΐου 2024

Κοίτα να μαθαίνεις : Το χρώμα της γάτας και τα ποντίκια

  


 

Πλήρη κάλυψη στους συνεργάτες της έδωσε η δήμαρχος Σερρών Βαρβάρα Μητλιαγκα απαντώντας στα όσα είπε ο πρώην δήμαρχος Αλέξανδρος Χρυσάφης .Μάλιστα  η δήμαρχος κατά την διάρκεια της συνέντευξης που παραχώρησε στην Ελένη Μωραιτη στο ΕΠΙΛΟΓΕΣ  για να υπερασπιστεί τις επιλογες της ( σε οτι αφορά τους συνεργάτες της )επικαλέστηκε το  περίφημο κινέζικο δόγμα του  Ντενγκ Ξσιάο Πινγκ "άσπρη γάτα, μαύρη γάτα, δεν έχει σημασία, αρκεί να πιάνει τα ποντίκια"

Οπότε μένει να δούμε ¨¨πόσα ποντίκια θα πιάσουν οι γάτες της δημάρχου ¨¨

3 σχόλια:

  1. Στο Serresbomb ταιριάζει να αφιερωθεί το τραγούδι " ξημερώνει και βραδυαζει πάντα στον ίδιο τον σκοπό", δηλαδή στον σκοπό της Βαρβάρας Μητλιαγκα.
    Έχουν πάθει μεγάλη πλάκα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η Βαρβάρα μια χαρά παλικάρι είναι και σου μιλάει ένας σύμμαχος. Φτάνει πια με τους κλακαδορους του μαχαλά και τους ασημαντους που βαλαν μέσα τον δήμο. Κοιτάξτε εκεί στον μαχαλά να ανοίξετε τα ρολόγια της δευάς που τα έχετε τσιμεντοσει με τον στανιό.
      Υγ. Μόνο ο Τσαουσέσκου σας έκανε ανθρώπους

      Διαγραφή
  2. Η κυβέρνηση σε μια δημοκρατία είναι υπόλογος και πάντοτε υπό προθεσμία....
    Και όπως είπε ο Θαλής ο Μιλήσιος...
    Να μην κάνουμε αυτά για τα οποία κατηγορούμε τους άλλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.