Δευτέρα 27 Μαΐου 2024

Δήμος Σερρών : Να τελειωνει το "" παραμύθι ¨¨ με την δημοτικη αστυνομια

 



Και η προηγούμενη δημοτική αρχή και η σημερινή στον δήμο Σερρών για μια σειρά ζητημάτων ( τραπεζοκαθισματα , αδέσποτα  κ.λ.π ) .Προ έταξαν και προτάσσουν ότι θα αντιμετωπιστούν με την δημοτική αστυνομία .Στα τέσσερα προηγούμενα χρόνια η δημοτική αστυνομία απέτυχε να ανταποκριθεί σε αυτά που υποσχόταν η δημοτική αρχή  και ο λόγος της αποτυχίας δεν βρίσκεται οτι δεν επιτέλεσε  σωστά το έργο της. Άλλα υπάρχει τεράστια έλλειψη προσωπικού .Πως μπορούν  5 άτομα να καλύψουν μια πόλη και 26 χωριά ??

Επομένως ας αφήσουν απέξω την δημοτική αστυνομία μέχρι να στελεχωθεί πλήρως με προσωπικό .

Εκτός και αν την χρησιμοποιούν ως άλλοθι για να μην παρέμβουν εκει που χρειάζεται 

3 σχόλια:

  1. Πλάκα κάνεις; Πέντε άτομα δεν μπορούν να κατεβούν την Μεραρχίας και να κάνουν μια βόλτα στα στενά; Ή μήπως το πρόβλημα εντοπίζεται στις πλατείες της Άνω - Κάτω Καμήλας, Ορεινής, Βροντού κλπ. Πόσες μηνύσεις κάνατε φέτος μέσα στην πόλη και πόσες στα χωρία;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Βρε φερέφωνα του χρυσάφη, 4 χρόνια μιλιά δε βγάλατε και τώρα βρήκατε να πείτε αυτό; Γελάμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ρε πλάκα μας κάνετε. Δε μας ενδιαφέρει τι έκανε ο Χρυσάφης, πάει αυτός, τον κρίναμε και τον στείλαμε εκεί που πρέπει και ακόμη παραπέρα. Εσάς που επιλέξαμε για καλύτερους, τι κάνετε ως τώρα; Τα ίδια και χειρότερα. Πόσο χρόνο θέλετε για να εφαρμόσετε το Νόμο; Δεν απαιτεί δαπάνη, ούτε προμήθεια ούτε παροχή υπηρεσιών. Εφαρμόζεις την Κανονιστική που είναι «Απόφαση αυξημένης ισχύος» και τελειώνεις. Αυτό όμως θέλει να είσαι και εσύ πρόσωπο «αυξημένης ισχύος» μα όπως φαίνεται θα πορευθούμε 5 χρόνια έξω από το νερό, μη βρέξουμε τα πόδια μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.