Παρασκευή 31 Μαΐου 2024

Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Δένδιας στο Επιμελητήριο Σερρών

 


 
 
 
 
Το Επιμελητήριο Σερρών επισκέφτηκε το απόγευμα της Τετάρτης 29 Μαΐου ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας. Ο Νίκος Δένδιας βρέθηκε στις Σέρρες, ως συντονιστής της ΝΔ στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας για τις ευρωεκλογές και μεταξύ των σταθμών του ήταν και το Επιμελητήριο.
Η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε κατά την ώρα της συνεδρίασης του Διοικητικού Συμβουλίου του Επιμελητηρίου και ο Πρόεδρος Αθανάσιος Μαλλιαράς μαζί με το Συμβούλιο υποδέχτηκαν θερμά τον Υπουργό και τον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολο Τζιτζικώστα, ο οποίος συμμετέχει στο κλιμάκιο του κόμματος για τις ευρωεκλογές.
Ο Νίκος Δένδιας τόνισε πως δε θα μπορούσε να έρθει στις Σέρρες και να μην περάσει από το «σπίτι» του επιχειρηματία, επισημαίνοντας το σπουδαίο ρόλο των Επιμελητηρίων και τη δουλειά που γίνεται για τη στήριξη του επιχειρείν.
Ο Αθανάσιος Μαλλιαράς από την πλευρά του, ευχαρίστησε τον Υπουργό και τον κάλεσε να επισκεφτεί σύντομα εκ νέου το Επιμελητήριο για μία πιο αναλυτική και εμπεριστατωμένη συζήτηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.