Παρασκευή 24 Μαΐου 2024

Δήμος Ηράκλειας : Απάντηση για το θέμα της εξέδρας

 


 

Απάντηση από την πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου Ηράκλειας Ζωή Μαριγκου για το θέμα της εξέδρας και της κόντρας που έχει ξεσπασει μεταξυ δήμου και πολιτιστικου συλλόγου Αμμουδιας

Κεφάλαιο ΕΞΕΔΡΑ!!!
Επειδή πολλά γράφονται και ακούγονται τις τελευταίες ημέρες και πραγματικά χωρίς λόγο κ αιτία θα ήθελα να ρωτήσω
 
Δυσχεραινει η απουσία της εξέδρας το έργο του Πολιτιστικού Συλλόγου;
 ΌΧΙ
Ο Πολιτιστικός Σύλλογος της Αμμουδιάς θα έχει εξέδρα όπου και όποτε το ζητήσει. Είναι ένας σύλλογος ενεργός ο οποίος προσφέρει υπέροχα θεάματα και κάνεις δεν αμφισβητεί το έργο του.
 
Η νέα Δημοτική Αρχή στη σύντομη πορεία της έχει αποδείξει ότι στηρίζει τον πολιτισμό!!
Πολλοί νόμιζαν πως από αμέλεια ειναι ακόμη εκεί στημένη η εξέδρα μιας και είναι αδύνατον να γνωρίζουν όλοι τις μυστικές συμφωνίες της προηγούμενης δημοτικής αρχής.
 
Η συγκεκριμένη εξέδρα απομακρυνθηκε από τον αυλειο χώρο του δημοτικού σχολείου με σκοπό να φυλαχτει εκεί που φυλάσσεται όλη η περιουσία του δημου, όπως είναι και το πρέπον .
Το ότι η Νέα Δημοτική Αρχή εκτιμά το έργο του Συλλόγου το απέδειξε περίτραν, οταν στους δύο μήνες μόλις από την ανάληψη καθηκόντων της και ενώ τα προβλήματα ήταν πολλά, μόνο για να μην εκτεθεί ο Σύλλογος επισκευάσει τον καυστήρα του Δημ Σχολείου, για να μπορέσει ο σύλλογος να γιορτάσει εκεί τα κούλουμα σε περίπτωση κακοκαιρίας... Δεν είπαμε όχι παρόλο που εκείνη την περίοδο σε απόλυτη προτεραιότητα βρισκόταν η θέρμανση και η συντήρηση των εν ενέργεια Σχόλ μονάδων. (ΞΈΡΩ ΠΩΣ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΜΑΙ) αλλα το θεωρω τρανή απόδειξη της εγνοιας μας και της καλής μας διάθεσης απέναντι στο σύλλογο.
Σε απόλυτη προτεραιότητα τίθεται η ασφάλεια γι αυτό και σε κανένα χωριό Δεν ξεμενουν στημένες τέτοιες κατασκευες με σίδερα βίδες και αιχμηρες γωνίες.
ΔΕ θα ήταν προτιμότερο στο σημείο εκείνο να ξαναστηθει το φίλε και να οριοθετηθει ένα καινούριο γήπεδο βόλεϋ μιας και το προηγούμενο δυστυχώς καταστράφηκε ποιος ξέρει από ποιους και για ποιον λόγο!
Γιατί δε συνεργαζόμαστε όλοι εμείς με τον ίδιο ζήλο με τον οποίο μαλώνουμε τώρα ώστε να στήσουμε στον υπέροχο αυτό χώρο αθλοπαιδιες τουρνουά και μικρές καλοκαιρινές γιορτές; ;; Πριν από μερικούς μήνες υπήρχαν αθλητικοί και πολιτιστικοί σύλλογοι που δεν είχαν στέγη επειδή αρνούνταν η προηγούμενη δημοτική αρχή να τους την παρέχει και δεν μπορούσαν καν να λειτουργήσουν. Η Νέα Δημοτική Αρχή στηρίζει όλους τους συλλόγους. Όλοι στεγάζονται, πρόσφατα πολλοί αθλητικοί σύλλογοι έλαβαν και επιχορήγηση. Δυστυχως εξέδρες δεν μπορούν να έχουν όλοι.
Ας στρέψουμε το βλέμμα μας στην ουσία γιατί θα χαθούμε. Λυπάμαι πολύ για όλους μας

1 σχόλιο:

  1. Για τον Δήμο Νέας Ζίχνης έχεις αναδείξει ποτέ για ένα, τέτοιας βαρύτητας θέμα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.