Τετάρτη 22 Μαΐου 2024

Σέρρες : Πολύωρη διακοπή υδροδότησης στην πόλη των Σερρών ( οι περιοχές )

 


 
 
 
Λόγω αναγκαίας επισκευής βλάβης στο πρωτεύον δίκτυο ύδρευσης επί της οδού Ραιδεστού, αύριο Τετάρτη 22-5-2024 και στις ώρες 08:30’ έως 12:30’, θα σημειωθεί διακοπή υδροδότησης στην περιοχή που περικλείεται από τις οδούς: Μπεκιάρη, Μαραθώνος, Θεσσαλονίκης, Γ. Παπανδρέου, Χρ. Σμύρνης και Μεραρχίας.
Η υδροδότηση θ’ αποκατασταθεί σταδιακά μετά το πέρας των εργασιών.
Ευχαριστούμε τους κατοίκους της περιοχής αυτής για την κατανόησή τους.

2 σχόλια:

  1. Εκεί στη ΔΕΥΑΣ μήπως πρέπει να τους ενημερώσει κάποιος ότι είμαστε στο 2024, στην εποχή του διαδικτύου και της τεχνολογίας και πρέπει να δημοσιεύουν τις διακοπές ύδρευσης και στον ιστότοπό
    τους; Δεν βρισκόμαστε όλοι στα σπίτια μας την ώρα που περνάει το αυτοκίνητο με το ηχογραφημένο μήνυμα της διακοπής, και επίσης πολλές φορές λόγω του αστικού θορύβου δεν είναι δυνατόν να ακούσουμε επακριβώς την περιοχή που περικλείεται από τις οδούς.... ώστε να καταλάβουμε αν ανήκουμε σε αυτήν. Ανατρεχουμε λοιπόν στον ιστότοπο, και βλέπουμε την "πρόσκληση για Δ.Σ. την Μ.Τριτη" !!! Τόση ενημέρωση πια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φαντάσου να μην ήταν Πρόεδρος της ΔΕΥΑΣ η Δήμαρχος και να μην είχαμε βαρβάτη έμμισθη Αντιπρόεδρο τι θα γινόταν;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.