Σάββατο 25 Μαΐου 2024

Δήμος Σερρών : Απευθείας ανάθεση 16.800 ευρώ για προμήθεια οικοδομικών υλικών

 


 

 

Με απόφαση του αντιδημάρχου υποδομών και τεχνικών έργων  Αθανάσιου Γάτσιου εγκρίνεται η σύναψη σύμβασης για την εκτέλεση της προμήθειας, με τίτλο: «Προμήθεια Οικοδομικών Υλικών Δ.Ε. Σερρών», προϋπολογισμού 13.609,50 € χωρίς Φ.Π.Α και 16.875,77 € με Φ.Π.Α. για τις ανάγκες εργασιών που θα εκτελεστούν με συνεργεία του Δήμου.

Η προμήθεια θα εκτελεστεί με απευθείας ανάθεση
Η παρούσα δημόσια σύμβαση, αφορά την προμήθεια «Προμήθεια Οικοδομικών Υλικών Δ.Ε. Σερρών» θα καλύψει τις ανάγκες της Τεχνικής Υπηρεσίας για τις διάφορες επισκευές Δημοτικών κτιρίων και κοινόχρηστων χώρων και εγκαταστάσεων του Δήμου, προκειμένου να αποκαθίστανται βλάβες και φθορές με το προσωπικό του Δήμου.
4 Η προμήθεια των υλικών θα είναι σε τεμάχια και περιλαμβάνει υλικά οικοδομικά και υδραυλικά απαραίτητα για να τα χρησιμοποιεί το προσωπικό του Δήμου.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.