Τετάρτη 3 Απριλίου 2024

Συμμαχία Σερραίων : Αντιπαράθεση εκ του μακρόθεν

 


 

 Γράψαμε οτι την Κυριακη έλαβε χώρα η μάζωξη της παράταξης της Συμμαχίας Σερραίων. Ο πρώην αντιδήμαρχος κ Νυχτοπάτης αν και ήταν παρόν , αν και ειχε προαναγγείλει οτι θα μιλήσει , αν και προκλήθηκε από τον επικεφαλης της παράταξης .Απέφυγε να τοποθετηθεί. Τρεις μέρες μετά με ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης καλεί τον πρώην δήμαρχο κ Χρυσαφη . Σε ντιμπέιτ για να μιλήσουν για όλα .

Βέβαια να θυμίσουμε στον πρώην αντιδήμαρχο οτι επι τέσσερα χρονια ήταν μέλος της κυβέρνησης των Συμμαχων και μάλιστα στην ιδιαίτερα σημαντική θέση της αντιδημαρχίας έργων , τεχνικών υπηρεσιών κ.λ.π. Επομένως για τις καθυστερήσεις ή τις απενταξεις των έργων .Καλό θα ειναι πρώτα να πει γιατι δεν μίλησε την ώρα που έπρεπε 

Η ανάρτηση του κ Νυχτοπάτη

Ακούσαμε με έκπληξη στο Δημοτικό συμβούλιο τον κύριο Χρυσάφη να λέει πως ήταν δική του απόφαση να μη προχωρήσει η ενεργειακή αναβάθμιση του κολυμβητηρίου στην κοιλάδα των Αγ. Αναργύρων.
Τα ερωτήματα πολλά
Πότε πήρε αυτή την απόφαση;
Μόνος του αποφάσισε ή μαζί με άλλους και ποιους;
Ποιους ενημέρωσε για την απόφαση αυτή;
Με ποιον τρόπο πέτυχε την καθυστέρηση της ενεργειακής αναβάθμισης;
Καλώ τον κύριο Χρυσάφη σε συζήτηση
σε όποιο μέσο επιθυμεί
με όποιον συντονιστή επιθυμεί
οποια μέρα επιθυμεί
Έναν όρο έχω μόνο.
Θα μιλήσουμε για όλα.

2 σχόλια:

  1. Είναι η εκπληκτική φράση του Χρυσάφη χωρίς ντροπή.
    ΑΘΛΗΤΟΥΠΟΛΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κύριε Νυχτοπατη δεν πρόκειται να έρθει ο Χρυσάφης μαζί σου σε ντιμπειτ, γιατί θα ξεφτιλιστει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.