Δευτέρα 22 Απριλίου 2024

Ψίθυρος πάνω από την πόλη : Οι συμβασιούχοι έφυγαν ...οι διμηνίτες έρχονται

 


 

Τέλος με τους συμβασιούχους  COVID  του δήμου Σερρών.Όμως δεν πρόλαβε να τελειώσει η επεισοδιακή συνεδρίαση του δημοτικου συμβουλίου και αντιδήμαρχοι άρχισαν να μιλάνε για προβλήματα που υπάρχουν στους τομείς αρμοδιότητας τους λόγω της έλλειψης προσωπικού .Όπως μου ψιθύρισε ο σμπίρος το επόμενο χρονικό διάστημα , ο δήμος  θα προχωρήσει σε μπαράζ προσλήψεων εργαζομένων με συμβάσεις εργασιας χρονικής διάρκειας δυο μηνών. Τώρα με ποια διαδικασια και με ποια κριτήρια  θα γίνουν οι προσλήψεις δεν γνωρίζω. 14  ειναι οι δημοτικοί σύμβουλοι της αντιπολίτευσης. Κάποιος πιστεύουμε θα θέσει το ερώτημα προς την δημοτική αρχή .Και θα ασκήσει πίεση ώστε να υπάρξουν αξιοκρατικά και κοινωνικά κριτήρια

 

 

 

 

3 σχόλια:

  1. Αξιοκρατικά κριτήρια θα ζητήσουν οι σύμμαχοι; Τώρα τι λέμε; Οι ίδιοι είναι που έβαλαν 4 χρόνια τα παιδιά τους. Άσε μας τώρα με την κοροϊδία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Παιδιά του Serresbomb.
    Ο λαϊκισμός σας δεν έχει όρια. Ποτέ οι προσλήψεις διμηνιτων σε καμία δημοτική αρχή της χώρας μας, όχι μόνον του Δήμου Σερρών, δεν έχουν γίνει με κάποια κριτήρια. Βάσει του νόμου ο κάθε Δήμαρχος προσλαμβάνει για διμηνιτες οποιους θέλει. Να υπενθυμίσουμε, ότι ο Χρυσάφης τους οκταμηνιτες που προσέλαβε λόγω covid και οποιοι δούλεψαν 3 συνεχόμενα χρόνια τους προσέλαβε χωρίς κριτήρια και προσέλαβε οποιους ήθελε.
    Δυστυχώς αυτή η λαικιστικη και τοξική αντιπολίτευση που γίνεται λειτουργεί υπέρ της Μητλιαγκα και της δημοτικής αρχής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.