Παρασκευή 26 Απριλίου 2024

Η διαπίστωση της ημέρας : Βρήκαν την πόρτα σφαλιστή και τα κλειδιά παρμένα

 


 

 Προ ημερήσιας διάταξης συζητήθηκε στην συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Σιντικής το θέμα της Δημοσυνεταιριστικης .Της ανώνυμης εταιρείας ( ο δήμος έχει το 65% των μετοχών ) που στην ιδιοκτησία της ανήκουν τα θερμοκήπια που βρίσκονται στην περιοχή των Λουτρών Σιδηροκάστρου. Ο στίχος βρήκε την πόρτα σφαλιστή και τα κλειδιά παρμένα , μπορεί να αποτυπώσει το τι βρήκε η νέα δημοτική αρχή

 

Ο δήμαρχος Γιώργος Τατσιος στην τοποθέτηση είπε ότι ο λόγος που η δημοτική αρχή καθυστέρησε ήταν γιατί αναζητήθηκαν όλα τα στοιχεία που αφορούν την Α/Ε σε ώστε να υπάρχει πλήρη εικόνα .Αν και δεν καταφέραμε είπε ο κ Τατσιος να βρούμε όλα τα στοιχεία .Η εταιρεία οφείλει 250.000 ευρώ από δάνειο στην πρώην Αγροτική και περίπου 200.000 ευρώ στην εφορία και τον ΕΦΚΑ .Ενώ συνεχίζοντας είπε ότι το ακόμη τραγικότερο είναι ότι η εταιρεία από το 2018 έχει στην ουσία διαλυθεί γιατί δεν έγιναν από το διοικητικό συμβούλιο της .οι ενέργειες που απαιτούνταν. πλέον η εκκαθάριση της εταιρείας είναι μονόδρομος και αυτό σημαίνει πιθανότατα ότι θα χαθούν και οι περίπου 190.000 ευρώ που οφείλουν ιδιώτες στην εταιρεία.

Σε οτι αφορά τις εγκαταστάσεις των θερμοκηπίων .Δεν έχει μείνει ούτε το χώμα 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.