Τρίτη 12 Μαρτίου 2024

Σερρες : Hμερίδα με θέμα «Η Γυναίκα στην πολιτική, στην εργασία, στην κοινωνία».

 




Το Μουσικό Σχολείο Σερρών διοργάνωσε την Κυριακή 10/3 Hμερίδα με θέμα «Η Γυναίκα στην πολιτική, στην εργασία, στην κοινωνία».

 

Κεντρικές ομιλήτριες της εκδήλωσης, που πραγματοποιήθηκε στο αμφιθέατρο του Μουσικού Σχολείου Σερρών, ήταν η Δήμαρχος Σερρών κ. Βαρβάρα Μητλιάγκα, η υπεύθυνη του Γραφείου Αντιμετώπισης Ενδοοικογενειακής Βίας της Ελληνικής Αστυνομίας στο ν. Σερρών κ. Αθηνά Κεραμάρη και η δικηγόρος κ. Πέγκυ Καραγιάννη.

Τιμήθηκε για το έργο της η κ. Άννα Δεσποτίδου, Δικηγόρος, Δ. Ν. Επικ. Καθηγήτρια Νομικής Σχολής Α.Π.Θ. (Τομέας Εμπορικού και Οικονομικού Δικαίου).


Η Ημερίδα διοργανώθηκε στο πλαίσιο του προγράμματος “Σχολεία Πρέσβεις του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου”, στο οποίο συμμετέχει το Μουσικό σχολείο Σερρών, με κεντρικό στόχο την εμπέδωση και ανάδειξη των αξιών της κοινοβουλευτικής δημοκρατίας και της δημοκρατικής οργάνωσης της κοινωνίας στα ευρωπαϊκά πρότυπα, με βάση τα ανθρώπινα δικαιώματα, τις αξίες της ελευθερίας, της δημοκρατίας, της ανοιχτής κοινωνίας, το διάλογο, την αλληλεγγύη και την ανεκτικότητα μεταξύ των πολιτών και μεταξύ των κρατών μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Οι καθηγητές που συνεργάστηκαν στην οργάνωση, τον συντονισμό και την επικοινωνία είναι: Θεοδώρα Γκένιου, Σάντυ Θρασυβουλίδη, Στάθης Κουκουλάς, Νίκος Παπαπαρασκευάς, Ξανθή Φλέγγα. Για τη μουσική πλαισίωση της ημερίδας υπεύθυνοι ήταν ο κ. Νίκος Παπαπαρασκευάς και η κ. Ελένη Ναουμίδου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.