Δευτέρα 18 Μαρτίου 2024

Δήμος Ηράκλειας : Κάλεσμα του δημάρχου για τα κουλουμα

  


 

Ο Δήμαρχος Ηράκλειας κ. Κλεάνθης Κοτσακιαχίδης προσκαλεί όσους θέλουν να περάσουν την ημέρα τους με έναν μοναδικό τρόπο να παρευρεθούν στις εκδηλώσεις για τα Κούλουμα στις Δημοτικές Κοινότητες του Δήμου Ηράκλειας. Στις εκδηλώσεις θα διανεμηθούν σε όλους του δημότες και τους επισκέπτες παραδοσιακά εδέσματα της Καθαρά Δευτέρας, λαγάνες, χαλβάς, φασολάδα, τουρσί και φυσικά κρασί τα οποία προετοιμάζονται από τους Πολιτιστικούς Συλλόγους του Δήμου.

«Η Καθαρά Δευτέρα είναι μια σημαντική γιορτή με ιδιαίτερο συμβολισμό. Η Καθαρά Δευτέρα συμβολίζει την καθαρότητα καθώς είναι η πρώτη μέρα της Σαρακοστής δηλαδή της μεγάλης νηστείας του Πάσχα που διαρκεί 40 μέρες. Αποτελεί μια καλή αφορμή για ατομική , συλλογική και κοινωνική κάθαρση. Όλοι μας την χρειαζόμαστε για να καταφέρουμε να κάνουμε πράξη αυτά που σχεδιάζουμε και ονειρευόμαστε. Σε όλες τις Δημοτικές Ενότητες του Δήμου Ηράκλειας θα στηθεί ένα ¨υπαίθριο τραπέζι¨ για όλους τους δημότες και τους επισκέπτες για να χαρούν την ημέρα με τα παιδιά ,τα εγγόνια τους και για να πετάξουν ψηλά τον χαρταετό τους.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.