Κυριακή 24 Μαρτίου 2024

Δήμος Σερρών : Απογοητευτική η εικόνα των Συμμάχων

 





Παρακολουθήσαμε στα δελτία Ειδήσεων των τοπικών τηλεοπτικών σταθμών τους κ.κ. Χαλκιόπουλο και Νυκτοπάτη να αραδιάζουν με κάθε λεπτομέρεια τα τεκταινόμενα στο εσωτερικό της παράταξης τους.

Επειδή επικαλούνται το κοινό αίσθημα που εισπράττουν,  έχουμε και εμείς να καταθέσουμε ότι έκανε πολύ άσχημη εντύπωση στην κοινή γνώμη η ευκολία με την οποία παρουσίασαν, σε κοινή θέα, τα του οίκου τους. Αν και δημοτικοί σύμβουλοι δεν ακολούθησαν τη συνετή συμβουλή «τα εν οίκω, μη εν δήμω».

Απογοητευτικές συμπεριφορές που χαρακτηρίζουν, γενικότερα, την φιλελεύθερη παράταξη:  έλλειψη συντροφικότητας,  δυσκολία  ομαδικής λειτουργίας και πολύ ασθενής παραταξιακή συνείδηση.

Ας προβληματιστούν με όσα σημειώνουμε και ας σοβαρευτούν.

«Οι απέναντι» – που όλοι λένε πως δεν περίμεναν ούτε οι ίδιοι  να νικήσουν – εκείνο που σίγουρα δεν περίμεναν είναι η «Συμμαχία Σερραίων», που τιμήθηκε με το 48% του σερραϊκού λαού, να παρουσιάζει, μέσα στο πρώτο τρίμηνο,  αυτή την εικόνα.

Ο  κ. Νυκτοπάτης μάλιστα άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο, αν διορθωθούν τα πράγματα, να επιστρέψει στην παράταξη. Πως θα γίνει αυτό κ. Αντιδήμαρχε; Αφού, εν τω μεταξύ, θα έχετε «πετάξει στα σκυλιά», «θα έχετε κρεμάσει στα μανταλάκια» όλα τα «οικογενειακά» σας;

Δ.Ν.

https://sertharros.gr

 

2 σχόλια:

  1. Κύριε Νατσιο ξαφνικά έγινες υπερασπιστής του Χρυσάφη.
    Δηλαδή, πρέπει τα προβλήματα τους οι συμμαχοι να τα κρύψουν κάτω από το χαλί; Οχι. Ολα στο φως. Να πουν την άποψή τους δημόσια, να συγκρουστούν, να πουν τα αίτια της ήττας τους και μετά να χαραξουν μια νέα πορεία. Τελικά δεν καταλάβατε ακόμη, ότι ο κόσμος δεν ψήφισε συμμαχία για έναν και μοναδικό λόγο. Γιατί δεν ήθελε τον Χρυσάφη. Και όποιοι τον στηρίζουν ακόμη αυτό το άνθρωπο κάνουν ζημιά και στη συμμαχία και στο κόμμα της Νέας Δημοκρατίας. Ο κύριος Νυχτοπατης είναι αξιέπαινος για την απόφαση του και την στάση του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το " sertharros.gr", στην προσπάθεια του να δικαιολόγησει τα αδικαιολογητα, θεωρεί τιμητικό το 48% που πήρε ο Χρυσάφης. Να θυμίσουμε, ότι ο Χρυσάφης το 2019 στην δεύτερη Κυριακή πήρε 58%. Οι εκλογές του 2023 με τους τρεις συνδυασμούς που υπήρχαν, δηλαδή Χρυσάφης, Μητλιαγκα και ΚΚΕ ήταν σαν να ειμασταν στη δεύτερη Κυριακή. Σε αυτές τις εκλογές του 2023 ο Χρυσάφης από 58% που είχε το 2019 έπεσε στο 48%. Δηλαδή έχασε 10 μονάδες. Και αυτές οι 10 μονάδες ήταν ψηφοφοροι της Νεας Δημοκρατίας. Οσοι δεν λέτε με θάρρος τα πράγματα με το όνομα τους, κάνετε μεγάλη ζημιά στην Κεντροδεξιά παράταξη, την οποία πονάμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.