Σάββατο 23 Μαρτίου 2024

Νυχτοπάτης : Ωρα να αναλάβει ο Χρυσάφης τις ευθύνες του για την ήττα

 


 

 Στον επικεφαλης της παράταξης της Συμμαχίας Αλέξανδρο Χρυσάφη επέρριψε το μεγαλύτερο μερίδιο της ευθύνης για την ήττα στις εκλογές ο πρώην αντιδήμαρχος Γιώργος Νυχτοπάτης. Ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος που φιλοξενήθηκε στην εκπομπή της Μαρίας Ναβαλη στο ΔΙΚΤΥΟ . Αποκάλυψε οτι στην πρώτη ( μετά τις εκλογές ) συνάντηση της ομάδος των εκλεγμένων δημοτικών συμβούλων της παράταξης, ο πρώην δήμαρχος αναγνώρισε μεν οτι έκανε λάθη στον προεκλογικό αγώνα .Αλλά φρόντισε να μετατοπίσει τις δικές του ευθύνες στους υπολοίπους λέγοντας οτι δεν φρόντισαν να του επισημαίνουν τα λάθη. Ενώ τους κατηγόρησε οτι έκαναν λάθη στην άσκηση των καθηκόντων τους στα 4 χρονια και δεν δουλεψαν οσο έπρεπε . Συνεχίζοντας ο κ Νυχτοπατης σημείωσε οτι ο κ Χρυσάφης οχι μόνο δεν άκουγε κανέναν , αλλά απέφευγε και όσους εξέφραζαν αντιρρήσεις για τον τρόπο άσκησης διοίκησης και όσους πριν τις εκλογές εξέφραζαν φόβους για πιθανή ήττα. Επιδίωκε να συνομιλεί μονο με όσους τον αποκαλούσαν ¨¨δημαρχαρα ¨¨ και υιοθετούσαν τις απόψεις του οτι παιζουν μόνοι και θα κανουν περίπατο στις εκλογές .Δεν ειναι τυχαίο συμπλήρωσε ο κ Νυχτοπάτης οτι αν και πέρασαν πέντε μήνες από τις εκλογές ( ο κ Χρυσάφης αν και όφειλε )απέφυγε να κάνει μια ολομέλεια της παράταξης με την συμμετοχή όλων των υποψηφίων ώστε να γίνει αποτίμηση του εκλογικού αποτελέσματος .Γιατι δεν θέλει να αναλάβει τις ευθύνες του.

Κλείνοντας  θύμισε στον πρώην δήμαρχο οτι όλες οι μεταγραφές υποψηφίων και δημοτικών συμβούλων .Ήταν δική του απόφαση και μάλιστα αγνόησε όσους είχαν εκφράσει αντιρρήσεις . Ενώ έπεσε έξω και σε δημοτικους συμβουλους που τους θεωρουσε σιγουρους και βρέθηκαν απέναντι στην Συμμαχια στις εκλογές

2 σχόλια:

  1. Ο Χρυσάφης όσο μένει στην παραταξη θα την διαλύει. Αν αγαπούσε την παράταξη και αν είχε λίγο τσίπα και ντροπή έπρεπε να είχε παραιτηθεί. Είναι ο μοναδικός υπεύθυνος για την ήττα της Συμμαχίας. Ο κόσμος δεν ψήφισε συμμαχία, γιατί δεν ήθελε τον Χρυσάφη. Μπράβο στον Νυχτοπατη που τα λέει έξω από τα δόντια. Τελικά είναι ο μόνος από τους συμμάχους που έχει ψυχή. Οι υπόλοιποι, αποδεικνύεται, ότι είναι ανύπαρκτοι. Ο Χρυσάφης νοιάζεται μόνον για τον εαυτό του και για τίποτε άλλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Άριστα στον Νυχτοπατη που φοράει παντελόνια και μιλάει με αλήθειες.... Ο μόνος υπεύθυνος της ήττας είναι ο Χρυσάφης που μάζεψε όλα τα ανάξια πράσινα απολιθώματα. Όσοι ψήφισαν συμμαχία ψήφισαν με μισή καρδιά λόγω της αντιπαθητικοτητας του Χρυσάφη.. Άρα οι υπόλοιποι 9 πλην 2 πράσινους είναι τόσοι μικροί και λίγοι που κάνουν μόνο για οσφυωοκαμπτες και είναι ανίκανοι να κυβερνήσουν... Οπότε σωστά ο κόσμος μας τιμώρησε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.