Σάββατο 30 Μαρτίου 2024

Μισιρλης : Ήττα του αυριανισμου και των αυτόκλητων εισαγγελέων

 


 

Υπέρ των απευθείας αναθέσεων ο αντιδήμαρχος έργων του δήμου Σερρών κ Αθανάσιος Γάτσιος . Ο οποίος στην τοποθέτηση του ( στο δημοτικό συμβούλιο ) τις χαρακτήρισε ως ένα εργαλείο που δίνει την δυνατότητα στον δήμο να δρα άμεσα και να δίνει λύσεις όταν προκύπτουν έκτακτες καταστάσεις .

Την τοποθέτηση του κ Γάτσιου δεν την άφησε ασχολίαστη ο πρώην αντιδήμαρχος κ Μισιρλης ο οποίος ( μίλησε στο ΔΙΚΤΥΟ ) .Αφού θύμισε οτι παρόμοια θέση με τον κ Γάτσιο έχει και η δήμαρχος κ Μητλιαγκα . Έκανε λόγο για δικαίωση της δημοτικής αρχής των Συμμάχων .Ενώ έριξε τα βέλη του προς δημοτικούς συμβούλους της παράταξης των ΕΝΤΟΣ  που προεκλογικά κατηγορούσαν  στον ίδιο και στην τότε δημοτική αρχή για τις απευθείας αναθέσεις . Κάνοντας λόγο για ήττα του αυριανισμου και των αυτόκλητων εισαγγελέων 

Τώρα για  ποιους τα είπε ο πρώην αντιδήμαρχος  δεν γνωρίζουμε

1 σχόλιο:

  1. Ο ποιητής ΦΑΝΦΑΡΑΣ απαγγέλει το ποίημα του αυριανισμου, τον οποίο αυριανισμο εφάρμοσε κατά γράμμα στην διάρκεια της προηγουμενης δημαρχιακής θητείας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.