Σάββατο 30 Μαρτίου 2024

Π.Ε Σερρών : Συνάντηση του σωματείου επεξεργασίας απορριμάτων με τον πρόεδρο του Φο.Δ.Σ.Α

  


 

Μετά από πρόσκληση του σωματείου μας, πραγματοποιήθηκε συνάντηση με τον πρόεδρο του φορέα διαχείρισης στερεών απόβλητων κεντρικής Μακεδονίας ( Φο.Δ.Σ.Α ΚΜ), κύριο Μιχάλη Γεράνη στο γραφείο του στην Θεσσαλονίκη, όπου του μεταφέραμε τους προβληματισμούς μας και τις ανησυχίες μας.
Συγκεκριμένα αναφερθήκαμε στο μισθολογικό κομμάτι που μας απασχολεί καθώς οι απολαβές μας δεν συνάδουν με τις συνθήκες που αντιμετωπίζουμε καθημερινά στον χώρο δουλειάς μας. 

Επιπρόσθετα δόθηκε ιδιαίτερη προσοχή στην παράλειψη της πολιτείας να συμπεριλάβει τον κλάδο μας στα επαγγέλματα που είναι θεσμοθετημένη από το κράτος η  καταβολή του επιδόματος ανθυγιεινής εργασίας.
Η συνάντηση έληξε σε θετικό κλίμα με τον κύριο Γεράνη να μας ευχαριστεί για την ενημέρωση και να μας διαβεβαιώνει ότι θα μεταφέρει τους προβληματισμούς και τα αιτήματα μας στους καταλλήλους φορείς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.