Παρασκευή 22 Μαρτίου 2024

Δήμος Ηράκλειας : Ενημερωτική ημερίδα για τους γονείς των μαθητών του ΕΠΑΛ Ηράκλειας

 



Πραγματοποιήθηκε ενημερωτκή - επιμορφωτική συνάντηση στο Επαλ Ηράκλειας, επειτα απο προσκληση του Διευθυντή του Επαλ, κου Ηλία Μαρμόκου, απευθυνόμενη στους γονείς των μαθητών του Επαλ καθώς και στους εκπαιδευτικούς.
Η συγκεκριμένη συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με την Ψυχολόγο του Επάλ, κα Δήμητρα Τονικίδου και τον Ψυχολόγο του Κέντρου Κοινότητας κο Τζουράκη Παναγιώτη. Το θέμα της συνάντησης ήταν " Κατανοώντας τον ψυχικό κόσμο του έφηβου παιδιού" έχοντας ως στόχο καλύτερη κατανόηση της ψυχοσυναισθηματικής ανάπτυξης των εφήβων απο τους γονείς και τους εκπαιδευτικούς, την ανάπτυξη διάυλου επικοινωνίας γονέα και παιδιού καθώς και του εκπαιδευτικού και του παιδιού όπως επίσης και εκπαιδευτικών και γονέων.
Ακολούθως πραγματοποιήθηκε κατα τη διάρκεια της συνάντησης, διαδραστική συζήτηση η οποία είναι μια τεχνική που στοχεύει στην αποτελεσματικότερη κατανόηση των όσων συζητήθηκαν σε θεωρητικό επίπεδο, με βιωματικό τρόπο.
Ευχαριστούμε πολύ για την πρόσκληση και τη συνεχή συνεργασία μας τον Διευθυντή κο Ηλία Μαρμόκο, την Ψυχολόγο κα Δήμητρα Τονικίδου, τους εκπαιδευτικούς καθώς και τους γονείς οι οποίοι εκδήλωσαν ενδιαφέρον.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.