Παρασκευή 1 Μαρτίου 2024

Δήμος Σερρών : Πόσες αναθέσεις έγιναν με προφορική εντολή ???

 


 

 Σιωπή από την πλευρα της προηγούμενης δημοτικής αρχής των Συμμάχων ,για την καταγγελία της δημάρχου Σερρών Βαρβάρας Μητλιαγκα. Οτι αρκετοί εκ όσων έκαναν εργασίες στο δημοτικό γήπεδο. Έλαβαν προφορική εντολή , χωρίς να έχουν υπογράψει συμβάσεις με τον δήμο Σερρών. Με αποτέλεσμα ο δήμος να μην μπορεί να προχωρήσει στην πληρωμή τους και θα αναγκαστούν να προσφύγουν στην δικαιοσύνη ώστε να μπορέσουν να πληρωθούν. Θυμίζουμε οτι πρόσφατα συζητήθηκε στην δημοτική επιτροπη το αίτημα Σερραίου επιχειρηματία. Ο οποίος διεκδικεί από τον δήμο 8.000 ευρω για εργασίες που έκανε κατόπιν προφορικής εντολής που έλαβε από δημοτικό σύμβουλο ο οποίος όμως δεν κατονομάζεται .

Δεν πρέπει η νέα δημοτική αρχή να ενημερώσει τους δημότες ποιος ειναι ο αριθμός των αναθέσεων με προφορική εντολή και ποιο ειναι το κόστος τους για το ταμείο του δήμου ???  

Το αν ήταν νομιμη αυτη η διαδικασια να το ρωτήσουμε ???

2 σχόλια:

  1. Δεν θέλει και πολύ μυαλό για να καταλάβεις ποιος σύμβουλος έδωσε απευθείας αναθέσεις με προφορική εντολή... Έλα ντε αυτός από τις μεταγραφές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Επιβάλλεται η κυρία Μητλιαγκα να ανακοινώσει τον αριθμό και το κόστος των αναθεσεων με προφορική εντολή του Χρυσάφη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.