Παρασκευή 22 Μαρτίου 2024

Δήμος Ηράκλειας : Ενημερωτική ημερίδα για τους γονείς στο δημοτικό σχολείο Στρυμονικου

 


 
 
 
 
Πραγματοποιήθηκε ενημερωτκή ημερίδα, επειτα απο προσκληση του Διευθυντή του Δημοτικού Σχολείου Στρυμονικού, κου Αλέξανδρου Παπούδα απευθυνόμενη στους γονείς των μαθητών του Δημοτικού.
Η συγκεκριμένη συνάντηση είχε ως θέμα συζήτησης " Η χρήση του Διαδικτύου και το μέσον κοινωνικής δικτύωσης απο τα παιδιά και όχι μονο..". Σκοπός της συγκεκριμένης ημερίδας ήταν η κατανόηση των θετικών και αρνητικών συνεπειών της χρήσης του διαδικτύου στη ποιότητα ζωής των παιδιών, η ευαισθητοποίηση σε θέματα προβληματικής χρήσης, κατάχρησης όπως και εξάρτησης απο το διαδίκτυο καθώς και η ανάπτυξη δεξιοτήτων για τη πρόληψη φαινομένων προβληματικής χρήσης. Οι γονείς συμμετείχαν, προβληματίστηκαν και προσπαθούσαν να διερευνήσουν τους αιτιολογικούς παράγοντες όπως επίσης διατύπωναν και πιθανούς τρόπους διαχείρισης. Η συμμετοχή των γονέων ήταν καθοριστική και μέσα απο τη συμμετοχή τους στη διαδραση.
Ευχαριστούμε πολύ για την πρόσκληση τον Διευθυντή κο Αλέξανδρο Παπούδα καθώς και όλους τους γονείς που συμμετείχαν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.