Τρίτη 12 Μαρτίου 2024

Ο Γιάννης Βάγγος και οι Σερραίοι αγροτοσυνδικαλιστές

 





Παρακολουθήσαμε το μεσημέρι της Δευτέρας (11/3), σε τοπικό τηλεοπτικό μέσο, τον αγροτοσυνδικαλιστή από την Λειβαδιά Γιάννη Βάγγο. Και τι δεν είπε ο φουριόζος φιλοξενούμενος.

Δεν του άρεσαν οι επικεφαλής του Πανσερραϊκού αγροτικού συλλόγου, γιατί χαρακτήρισαν θετική την συνάντηση των αγροτών με τον πρωθυπουργό – σε αντίθεση, προφανώς, με τους αγροτοσυνδικαλιστές του ΚΚΕ που τα είδαν όλα μαύρα. Υπέδειξε στους Σερραίους αγρότες να βρουν άλλους να τους εκπροσωπούν – προφανώς της εγκρίσεως του κ. Βάγγου.

Μας «μάλωσε» ακόμα  και για τους βουλευτές που εκλέγουμε εμείς οι Σερραίοι, γιατί δεν θέτουν τα λαϊκά προβλήματα με τον τρόπο που θέλει ο «εισαγόμενος» αγροτοσυνδικαλιστής.

Τον είχαμε ακούσει και στην διάρκεια των κινητοποιήσεων τον κ. Βάγγο, όταν το ίδιο μέσο ενημέρωσης έκανε πραγματικό σαφάρι σε όλη την επικράτεια, σάρωσε όλα τα μπλόκα της Ελλάδας, από την Ορεστιάδα μέχρι τη Βοιωτία, προκειμένου να βρει τις πιο αντικυβερνητικές φωνές και να τους παράσχει άνετο βήμα για την προπαγάνδα τους. Ξένοι αγροτοσυνδικαλιστές φιλοξενούνταν κάθε μέρα για να «ενημερώνουν» τους Σερραίους αγρότες

 

 

 

Πρωταγωνίστησε και σε εκείνη την φάση ο κ. Βάγγος. Μέχρι και ντίλερ των εταιρειών ενέργειας χαρακτήρισε τον πρωθυπουργό και «μάλωνε» τους πολίτες που ψήφισαν τη Νέα Δημοκρατία, ελεεινολογώντας, ως ετερόκλητο, το 41%.

Το μεσημέρι πάντως της Δευτέρας 11 Μαρτίου  δεν κράτησε την υπόσχεση που είχε δώσει τότε, πως μετά τη λήξη των κινητοποιήσεων θα απεκάλυπτε «πράγματα και θάματα» για τους Σερραίους αγροτοσυνδικαλιστές.

Ανακοίνωσε, όμως, ότι εντός του Μαρτίου θα γίνει μια πανελλήνια συνάντηση στις Σέρρες, στην οποία με τους «Σερραίους αγρότες» θα συζητήσουν τα προβλήματα του χώρου και τα μέτρα που πρέπει να ληφθούν για τους ελέγχους στο τελωνείο του Προμαχώνα.

Επειδή δεν έχουμε ενημερωθεί για κάποια τέτοια συνάντηση από τον Πανσερραικό αγροτικό σύλλογο και με δεδομένο ότι αυτός δεν είναι της έγκρισης του κ. Βάγγου, αναρωτιόμαστε με ποιους Σερραίους αγρότες θα γίνει η συνάντηση. Μήπως με κάποιους  οι οποίοι, αν και  εκπροσωπούσαν μόνο τον εαυτό τους, φιλοξενούνταν προνομιακά μαζί με τον κ. Βάγγο προκειμένου να εκφράζουν την αμφισβήτηση τους στη αιρετή εκπροσώπηση των Σερραίων αγροτών και να επιδίδονται στην ίδια αντικυβερνητική προπαγάνδα;

Θεωρούσαμε ότι απαλλαχτήκαμε από την παρουσία αυτών των προσώπων  και ότι αυτά έχουν επιστρέψει στην αφάνεια των τοπικών τους κοινωνιών – οι οποίες δεν έχουν και την καλύτερη εικόνα για την αφεντιά τους. Λέτε να δούμε πάλι σε «πρωταγωνιστικό» ρόλο τον γνωστό φωνακλά ετεροεπαγγελματία που παρίστανε τον αρχηγό των αγροτών;

Δ.Ν.

 

https://sertharros.gr

1 σχόλιο:

  1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.