Πέμπτη 21 Μαρτίου 2024

ΔΗΠΕΘΕ Σερρών : Η δήλωση της προέδρου για την ματαίωση της Πανεπιστημιάδας Θεάτρου

 




Προβληματισμό και ανησυχία προκάλεσε από χθες η ανακοίνωση του ΔΗΠΕΘΕ Σερρών αναφορικά με τη ματαίωση της φετινής Πανεπιστημιάδας Θεάτρου.

Δείτε ΕΔΩ την ανακοίνωση του ΔΗΠΕΘΕ

 

Σήμερα με δηλώσεις της η Πρόεδρος του ΔΗΠΕΘΕ Βίκυ Πανταζή, εξηγεί πιο αναλυτικά τους λόγους που οδήγησαν στην συγκεκριμένη απόφαση.

Όπως είπε οι καταλήψεις στα Πανεπιστήμια ήταν η κύρια αιτία, καθώς ενώ οι προσκλήσεις στάλθηκαν εγκαίρως, τα Πανεπιστήμια δεν εκδήλωσαν ενδιαφέρον.

Όσο για το αν θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί Μάιο αντί για Απρίλιο, η κυρία Πανταζή είπε πως αυτό είναι αδύνατον καθώς “δεν βολεύει την τιμώμενη χώρα” που φέτος θα ήταν η Ισπανία.


 https://www.serrespost.gr/

3 σχόλια:

  1. Αγαπητή Δεσποινίς Πανταζή η κλίση των μετοχών επιτάσσει η μετοχή "Τιμώμενη" στον πληθυντικό να σχηματίζει τον τύπο "τιμώμενες" Τον τύπο "τιμούμενες" δυστυχώς δεν τον γνωρίζουμε. Μήπως θα μπορούσατε να μας βοηθήσετε ως φιλόλογος που δηλώνετε πως είστε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κρίμα η κοπελίτσα. Αλλά δύσκολος ο πολιτισμός. Έτσι τους πουλάει τα φουμαρά του ο Ανδρέου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.