Τρίτη 26 Μαρτίου 2024

Ψίθυρος πάνω από την πόλη : Τρεις λέξεις 25 γράμματα κ δήμαρχε

 


 

 Στην πολιτική  όταν τα πράγματα στραβώνουν ( ήττες ) ο επικεφαλης είναι αυτός που οφείλει να βγάλει τα κάστανα από την  φωτια . Και αυτό γίνεται με την αυτοκριτική και την ανάληψη της ευθύνης .Πριν σηκώσεις το δάχτυλο στους συνεργάτες σου οφείλεις να το σηκώσεις στον εαυτό σου. Όσο ο επικεφαλης της Συμμαχίας αρνείται να το πράξει  και το δικό του πολιτικό μέλλον και αυτό της παράταξης του δεν προμηνύεται ευοίωνο .

Εκτός και αν έχει αποφασίσει να αποσυρθεί και στο μόνο που αποσκοπούν οι μέχρι τώρα κινήσεις του. Είναι να μην χρεωθεί ούτε στο ελάχιστο την ήττα και την διαφαινόμενη διάλυση της Συμμαχιας

1 σχόλιο:

  1. Ο Χρυσάφης όσο μένει στη συμμαχία κάνει γενικότερα μεγάλη ζημιά στην κεντροδεξιά παράταξη. Μεγάλη ευθύνη στο θέμα αυτό έχουν οι δημοτικοί σύμβουλοι της Συμμαχίας που κρατάνε ακόμα στην ηγεσία της παράταξης τον άνθρωπο που έτρεχε μόνος του και ήρθε δεύτερος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.